Hak
Hak
Mam problem złamałem hak w dragstarze;/...No i wczesniej kupowałem na Amigo a teraz tam sa niby chwilowo niedostepne.Gdzie moge go kupic????
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hehe, to możesz mieć problem, bo mogą tam nawet nie wiedzieć, że na rowerze się tak jeżdzi już ;P Jak sprzedawca jest w miarę zorientowany, to możesz kupić w sklepie, powinien sprowadzić bez problemu, a dociągnesz jakos do tego czasu na ss :P
Jak kupujesz przez neta, to dolicz jeszcze kilka zeta za przesyłkę.....no chyba, że się nie płaci, bo juz nie pamiętam jak to jest :)
Jak kupujesz przez neta, to dolicz jeszcze kilka zeta za przesyłkę.....no chyba, że się nie płaci, bo juz nie pamiętam jak to jest :)
http://dhcyc.pinkbike.com
Mi lak poszło kilka haków też w dragu to się wkurwiłem i kupiłem stalowy mątowany do ośki. Taki jak sie montuje to ram z których nie ma haku. Takie cos kosztuje 5 zł tylko trzeba się liczyć z tym ze kazde wypięcie koła wiąże się z tym ze trzeba ją dobrze ustawic, nie regulować. Swojej przerzutki nie rególowałem ani razy od kad miałem ten hak. Ale teraz mi singla i mi przerz. zwosają :D.
Dam dupy za gar zimnej zupy....