PRASOWANKI
PRASOWANKI
Witam a więc chcę kupić sobie taki papier na allegro ze drukujesz coś na to a potem prasujesz na koszulce i masz logo i moje pytanie brzmi czy ktoś jush tak robił i czy będzie sie to jakoś trzymało czy jest to jakaś totalna porażka z góry dzięki i pozdro.
ja to robiłęm...i powiem że całkiem fajna sprawa...tylko dobrze ustaw żelazko..żeby nie było aniz azimne ani za gorące...i layt..i uważaj żeby dac prosto to logo jezeli jest duże oczywiście..bo ja robiłęm wielkosci kartki A4 i krzywo nalepiłem :/:/ i trochu głupio wyszło...aha i jak nakleisz..to poczłóż jakos w miare na równym czyms i nie mnij tego..poczekaj z dwie godzinki albo wiecej..i dopiero urzywaj....:) ale pomsł cąłkiem całkiem....
apropo..jak ktoś nie ma kasy to można zrobić koszulki...mianowicie :
bierzesz czarną koszulke...(t-shirt , polo, koszule co tam chcesz)
kładziesz w wannie i polewasz Domestosem (tak tym do WC) bądź czymś "ostrym" ACE wybielacze...itd. i wychodzi napis...tak jak majom dziewczyny spodnie niektóre....jeansy ciemne a na np. na dupie mają jasniejszy odcień jakieś paski czy coś...:) nie wiem czy rozumiecie...ale dobra.:D
apropo..jak ktoś nie ma kasy to można zrobić koszulki...mianowicie :
bierzesz czarną koszulke...(t-shirt , polo, koszule co tam chcesz)
kładziesz w wannie i polewasz Domestosem (tak tym do WC) bądź czymś "ostrym" ACE wybielacze...itd. i wychodzi napis...tak jak majom dziewczyny spodnie niektóre....jeansy ciemne a na np. na dupie mają jasniejszy odcień jakieś paski czy coś...:) nie wiem czy rozumiecie...ale dobra.:D
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- moderator
- Kontakt:
Gadżet
Dajcie Jakies Linki do Tego Papieru :D
Foxa bym sobie Walnol Na Majtki :D:D:D
hehe
Dajcie Jakies Linki do Tego Papieru :D
Foxa bym sobie Walnol Na Majtki :D:D:D