PROBLEM Z DRUKARKĄ

jaco
Kontakt:

PROBLEM Z DRUKARKĄ

Post autor: jaco »

Przejde odrazu do rzeczy mam użądzenie wielofunkcyjne hp i drukuje coś i nagle pisze mi ze niema papieru ok wsadzam papier próbuje wydrukować i dupa i teraz jak wchodze w takie okno co widze dokument do wydrukowania to biore zeby anulować i pisze ze usuwa ale tak naprawde nie usuwa i blokuje mi drukowanie a jak biore klikam na ten dokument do wydrukowania zeby ponownie wydrukować to pisze mi ze wystapił błąd i coś tam nawet resetowałem kompa i to samo nic niepomogło prosze o pomoc w sprawie niewiem czy ktoś zrozumiał ale jak tak to niech pomoże z góry dzięki i pozdro.
Rafał(olsztyn
Kontakt:

Post autor: Rafał(olsztyn »

jest jedna rada - rozloz drukarke na czesci pierwsze i przeczysc ja, a jak nie poskutkuje to wypier*** ja przez okno:D Ja tak mialem i czasami to sie jeszcze pojawia, ale po przeczyszczeniu zadziej!!
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

Rafał(olsztyn niezrozumiałeś troche bo to nie wina drukarki tylko programu bo on niemógł anulować tego wydruku i poprostu jak chciałem coś wydrukować to w pierwszej kolejności był ten dokument co blokował i on zawierał błąd a dopiero pużniej mógł bym wydrukować tą reszte ale na szczęscie problem rozwikłałem bo zainstalowałem drukarke jeszcze raz i teraz jest dobrze ale dzięki ze chociarz ześ coś napisał.pozdr
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Wlasnie mialem napisac zeby na nowo softa zainstalowac ale juz dziala :D.
End of topic :D
bart
Kontakt:

Post autor: bart »

Nie wiesz jak uzywac znakow interpunkcyjnych, czy po prostu ci sie nie chce?
[url=http://tiny.pl/m1xh]pimpmobile ^^[/url]

[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
ODPOWIEDZ