pekniety rs pike!!!!
pekniety rs pike!!!!
no wlasnie pekl jakis juz;P jakies problemy?? moze i byly takie tematy ale ludzie jezdza i moze wlasnie dzis sie cos rozkurwilo, wiedz co ma ktos problem jakis z nim??
heh...cżłowieku nei strasz....ja osobiście nigdy nei słysząłem o jakims rozjebanym RS nawet nigdy nie widziałem rozjebanego judy tt czy coś...a co dopiero PIKE :):) niesądze żeby ktoś to rozwalił...chociaz jak ktoś się uprze to wszystko da się popsuć...:)
pZdR
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt:
ja p... co za ludzie kolejny raz trycham z takich co tematy jak te rzucaja ale niech bedzie posmiac tez czasem trza sire co? no wlasnie a ad psylo te starsze pekaly i pewnie sie znajdzie i pike kilka copekna ale do czasu narazie nic nie widac inic nie slychac i niech tak zostanie
4x wszyscy wymiataja na pike jak na dzis to chyba najbardziej udana konstrukcja sam wciagfnolem 2 air i race zobacze ktory leprzy i drugi pogonie .
4x wszyscy wymiataja na pike jak na dzis to chyba najbardziej udana konstrukcja sam wciagfnolem 2 air i race zobacze ktory leprzy i drugi pogonie .