OK, rozebrałem moją Judytkę... w środku są sprężyny w otwatrej kąpieli olejowej. Tylko za cholerę dojść nie mogę jak wyjąć górne golenie. wykręcam wszystkie śruby na dole, zdejmuje uszczelki, i ni **** nie mogę ich wyjąć !!! W jednej z goleni , u dołu jest taka śrubka do regulacji tłumienia, taki mały imbus... Co ciekawe, w drógiej dolnej goleni jest śruba, po której wykręceniu nie dzieje się nic???!!!! Z tego wnioskuje , że pierdolniki dolnych goleni się od siebie różnią.
Czy ktoś wie jak mogę się do tego dostać ?
Ktoś ma katalog z częśiami z 2000 roku?
Przypominam, problem dotyczy RS Judy Race 2001 albo 2000.
Tunig Rock Shox'a ??????
Tunig Rock Shox'a ??????
Palestinian pipul mast bi fri!!!!
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Osama :0...
nie powiem ze spadlem ci z nieba...ale sluchaj :).
Robisz tak...
1. rozkrecasz caly amor...zostawiasz tylko te dwie srobki na dole goleni (jedna od tlumienia z dziura a druga normalna)
2. teraz odkreczas te 2 sruby tak teby nie wypadly...(tak zeby troche gwintu sie trzymalo...)
3. Bierzesz mlotek gumowy albo przez deseczke....
4. i walisz :). (ODWAZNIE nie rozpadnie sie).........
5. Stwierdzasz ze to banal :P
nie powiem ze spadlem ci z nieba...ale sluchaj :).
Robisz tak...
1. rozkrecasz caly amor...zostawiasz tylko te dwie srobki na dole goleni (jedna od tlumienia z dziura a druga normalna)
2. teraz odkreczas te 2 sruby tak teby nie wypadly...(tak zeby troche gwintu sie trzymalo...)
3. Bierzesz mlotek gumowy albo przez deseczke....
4. i walisz :). (ODWAZNIE nie rozpadnie sie).........
5. Stwierdzasz ze to banal :P
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera