yoyo mam pytanie wiem ze to nudne bo szukalem i bylo dosyc sporo podobnych postów ale nie bylo napisane dokladnie tego co chce wiedziec bo teoretycznie chce kupic dosyc wytrzymala ramke moze byc ciezka i do skokow wiec cos kolo rozmoiaru 14 a nawet mniej moze byc;]] zastanawialem sie i niewiem czy wybrac kopie evila imperiala robiona w mielcu lub dm ds 3.0 ceny sa prawie identyczne wiec sie waham ktora kupic hmm......?? pomozcie ?;]
no wiesz jak podalem wytrzymala ramka tak dual freeride no a wiesz gora 800zl no a te dwie ramki tyle kosztuja i wlasnie nad nimi sie zastanawiam wiec ktora lepsza
ok spoko zobacze ale ja narazie zadaBem pytanie co sdzicie o tych 2 ramkach tzn mielecka kopia evila imperiala i dm ds 3.0 a tak apropo to git heh;];];]
kopia DM ? to chyba drozej cie wyjdzie niz nowa rama :)
za tak mi sie wydaje po przeczytaniu cennika w mielcu
no a kopia evila... mozna sprobowac mielec teraz ma nowe aluminium i mozna cos wykombinowac , mialem pare tematow o to zobacz ostanio troche mnie zjebali ale co tam :] ciekawe... czemu jeszcze nikt kopi evila nie robil ?
i kup moja rama ;)
kozi... co to za rama :)? ze poison to widze, ale skad ona jest? z cro mo ?
podoba mi sie
a za psyloka ile chcesZ?
a gang 2005- http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=556883
aa zle doczytałem... myslalem ze chcesz zrobic kopie DM
mi osobiscie sie bardzo ta rama podoba.. gdyby jeszcze miała poziome haki, mufe bmx no by było super
no szefie zdaj sie na opinie innych bardziej doswiadczonych.. nigdy na tych ramach nie jezzdzilem
a gang 2005- http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=556883
nom ok ja chyba bede kupowal dm ale wlasnie nasdal mnie gryzie mielec wiec jak cos ktos chce jeszcze powidziec to chetnie go wyslucham moze do mnie przemowi;];];];]dzieki
aganga!!!lepszy niz pitbull , jak dla mnie DC to taka krówka ale agang jest wypas i kosztuje 800zl ktos z forum sprzedaje agangi za 740zl 2005 chyba :] , a z tych dwoch to bym DM bral , kopia to kopia a pradziwy evil to co innego ;] pozdrawiam
ej a juz tak poza wszystkim to ktos wogole wie cos wiecej i moze podac jakiejs stronki gdzie moglbym dowiedziec sie wiecej o dm ds 3.0 i rozmiary dokladne tzn glowka itp za wszelkie namiary na stronki itp wielkie dzienki;];];];];];];]
Niekupuj aganga muj kumpel jeździ street i dirt i pękla mi kolo głwki bylo to male peknięcie dal na gware a oni mu ściagneli stary spaw i dali nowy po niedlugim czasie pekla mu w dwoch miejsach na raz na tylnym widelcu i niedlugo odda ja na gware ponownie, wiem ze chlopak ja katowal ale niepodoba mi sie ta ramka chociasz 2005 jest lepsza od 2004 ale różni sie tylko chakami wiec nadal chyba bedzie niekturym ludziom pekac :]
MichalDH ja nie chce kupowac aganga chce dm ds 3.0 najprawdopodobniej nie myslalem raczej o agangu wiec sie jak widac pytam o jakies glebsze info na temat tego dm wiec nadal sie pytaj jka ktos cos wie to niech pisze moze jakas stronka hmm...;];]
ok spoko napewno widzieliscie zdjecia nowego dm ds 3,0 i jak sadzicie jaki rozmiar glowki jest w niej i czy duro 2005 tam wejdzie?? to jest dosyc wazne bo niechce wymieniac amora hmm.. a wiec czekam [obym sie doczekal;];];];]
Nie rozumiem twojego pytania o rozmiar główki ... chodzi ci o jej wysokość czy o co ... jesli o wysokośc to zależy ile uciołeś rure sterową w duro a jesli chodzi ci czy rura sterowa wejzie w główke to dm 3.0 jest na stery 1i1/8 cala czyli standardowo wiec i duro pasuje ... ( tak szczerze to było głupie pytanie ) wyobrażasz sobie dm 3 z jednocalowymi sterami i widelcem z nagwintowaną rurą sterową :) bo ja nie ... a tak pozatym dm to dobry wybór, choć do dualu i fr lepszy był by agang, ewentualnie pit bull i nie bierz tego z mielca ...