HAMULCE TARCZOWE - dooraDŹcieeeee !!!!!
-
- Kontakt:
...pff..to że powiedziałeś...ja nie chce Cię obrażać....ale NO KOMENT......:P:P:P...........to do normlanych osób..................
.....piszcie....bo dopiero jedna osoba na CLARK'S stawia.....\
.....hAYES i GRIMY....wygrywa chyba HAYES :D:D:........czeka mna komenty
.....piszcie....bo dopiero jedna osoba na CLARK'S stawia.....\
.....hAYES i GRIMY....wygrywa chyba HAYES :D:D:........czeka mna komenty
..Jak jest siła i wena do walki, to trzeba > czerpać maXimum zabawy... : ) .
Hayesy bez dwóch zdań!
mam hfx9 hd, większość kumpli jeździ albo na hfx, albo na magach. przede wszystkim nikt nie musiał wymieniać żadnych uszczelek, co jakis czas odpowietrzysz i możesz jeździć kilka sezonów.
Na poparcie hayesa dodam, że z rowerem ważę 125 kilo, a wczoraj w szczyrku byłem wyraźnie zadowolony z jego pracy.
mam hfx9 hd, większość kumpli jeździ albo na hfx, albo na magach. przede wszystkim nikt nie musiał wymieniać żadnych uszczelek, co jakis czas odpowietrzysz i możesz jeździć kilka sezonów.
Na poparcie hayesa dodam, że z rowerem ważę 125 kilo, a wczoraj w szczyrku byłem wyraźnie zadowolony z jego pracy.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A moze kup HOPE M4 na przód a na tył Hayesa HFX-9(a tak nawiasem mówiac to HFX-9 rózni sie od maga klamka która w mag szybciej łapie luzy. Mag ma inne klocki spiekane metaliczne a nie jak
HFX-9 półmetaliczne. I rózni sie przewodem. A w Magu w klamce jest wiecej elementów metalowych... był kiedyś test w BIKE ACTION...A mag przez metaliczne klocki ma wieksza siłe i lepiej sobie radzi w blocie) Sam mam HFX-9 HD i jeździłem na s-8 i na gustawie i bym ich nie zamienił.
HFX-9 półmetaliczne. I rózni sie przewodem. A w Magu w klamce jest wiecej elementów metalowych... był kiedyś test w BIKE ACTION...A mag przez metaliczne klocki ma wieksza siłe i lepiej sobie radzi w blocie) Sam mam HFX-9 HD i jeździłem na s-8 i na gustawie i bym ich nie zamienił.
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3808556
1. " hmmm no no !!!!!
widze że są rezultaty !!!!!!!
no tu już chyba jestem pewny na 90% !!!!!
Myśle że HAYES rządzi !!!!!
wrzuce adapter 8 cali tarcze i jazda
dzięki "
2." a wiem ze 6 !!!
Ale myśle ze hayes króluje jak widze narzie i w doświadczeniu u innych !!!!!1"
Brawo!!!!!! Widzę postępy.....:P
widze że są rezultaty !!!!!!!
no tu już chyba jestem pewny na 90% !!!!!
Myśle że HAYES rządzi !!!!!
wrzuce adapter 8 cali tarcze i jazda
dzięki "
2." a wiem ze 6 !!!
Ale myśle ze hayes króluje jak widze narzie i w doświadczeniu u innych !!!!!1"
Brawo!!!!!! Widzę postępy.....:P
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
ja mam grim. sys 12 jest super. modulacja bdb. sila hamowania rewelka i do tego ta prostota bodowy. zaden serwis nie jest potrzebny.... wszystko sam mozesz zrobic(odpowietrzenie itp....zajmuje to 3-5 minut). Mam hampelka na przedzie z tarcza 180mm juz rok i nie mam prawa na niego narzekac. POLECAM
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=454947
W Grimeca nie trzeba wymieniać żadnych uszczelek, no chyba, że jest się średnio rozgarniętym i używamy innego płynu niż zaleca producent. Odpowietrzanie w Griemca S-8 czy S-12 jest o wiele łatwiejsze niż w HFX9. Zresztą jak się przekonałem to HFX9HD nie mogą się równać z S-12, fakt lepiej wyglądają. Jak coś to MAG, ale HFX 9 ....... nie warto.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Korean_Boy powiedz nam klamka złamała Ci się poprostu tak: jedziesz angle się przewróciłeś, a klamka nawet nie dotknęła ziemi i "się złamała"? za argument .... . Miałem S-8 (i mam na tyle, bo z przódu mam S-12) i od 5 lat nie wymieniałem uszczelek, w jakim celu wymieniać uszzelki? przecież tam nic samo się nie psuje. Ja patrzę na to z punktu widzenia około 300 moze więcej sztuk Grimeci z którymi miałem do czynienia. Klienci którzy od nas kupili są z nami w stałym kontakcie, i jak coś to urywają przewody hydrauliczne, albo kupują klocki.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
ludzie już się spotkałem z takimi komentami ( nie muszą akurat być na tym forum :P ) co mówiły że HAYES'y MAAGI są taki dupne przez to że się tarcze modeluje w ręce tak łatwo ją zgiąć. Drudzy natomiast przeczątemu i mówią że nie ma lepszych hydraulików niż ich hayesy Magi co sądzić to nie wiem do kurwy nędzy !!! Co do GRIMEC to tylko SYSTEM 12 bez dwóch zdańna przód i tylec !!! Ale jak dokonać porównania to jest średnio !! Wychodzi na to że lepsze HAYESy ale przecież GRIMY nie są złe !!!!!!! Jestem między młotem a kowadłem !!!!!! Zapłacę taką samą cenę za S-12 jak i za MAGI po 2szt. !!!!
Co o tym myśleć to ***** nie wiem !!!!!!!!
Co o tym myśleć to ***** nie wiem !!!!!!!!
..Jak jest siła i wena do walki, to trzeba > czerpać maXimum zabawy... : ) .