DO LUDZI Z ŁODZI - dlaczego nie mamy toru 4X??
DO LUDZI Z ŁODZI - dlaczego nie mamy toru 4X??
Siedzę sobie i myślę że to nie jest normalne żeby takie duże miasto jak Łódź nie miało porządnego toru do 4X + dirtu.
Nie sądzicie że już najwyższy czas żeby się jakoś zorganizować i wymusić na władzach miasta jakieś działanie?? (ludzie z gravity ursynów tak zrobili i mają teraz kazoorkę).
Wypowiedzcie się czy jesteście skłonni się jakoś zorganizować i zrobić coś pożytecznego dla rozwoju 4X w Łodzi.
Proszę tylko o konstruktywne odpowiedzi dzieki
Nie sądzicie że już najwyższy czas żeby się jakoś zorganizować i wymusić na władzach miasta jakieś działanie?? (ludzie z gravity ursynów tak zrobili i mają teraz kazoorkę).
Wypowiedzcie się czy jesteście skłonni się jakoś zorganizować i zrobić coś pożytecznego dla rozwoju 4X w Łodzi.
Proszę tylko o konstruktywne odpowiedzi dzieki
-
- Kontakt:
dokłądnie, albo przyjedzie straż miejska i każe samemu zniszczyć =/ taka polska rzeczywistość, u nas miasto 100tyś a coś mają zacząć robić (szkoda że taki hektar odemnie =/) a wiecie czemu ?? bo w parku gdzie były dwa dirty pół metrowe bikerzy zryli całą trawę ]:-> (kiedyś na nas ksiądz wyskoczył, to był dopiero hc =])
http://www.pinkbike.com/photo/?op=view&image=605497 letni lans :D
Kto mieszka gdzies blisko znanej wszystkim miejscówki ASP wie że nie daleko dosłownie 400 m w strone Strykowskiej za stacja benzynową JET kilka tygodni temu rozpoczęła się budowa toru zrobilismy ładną hopę jedną dirtówkę i się skonczyło nie znam dokładnego powodu ale toru już niestety nie ma.(dresy równiez sie rozpanoszyły)
A więc jezeli urzad mista to petycja. Jestem skłonny napisac taka i sam ja zaniesc ale watpie, ze to cos da. Chociaż w Sieradzu chłopaki na BMX poprosili urzędasów :P i maja dirt park.
A i nie zapominajcie ze tu był kiedys temat o street parku i już wszyscy sie zbierali i robili stowarzyszenie a do tej pory nic w tym kierunku nie zrobiono.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
A więc jezeli urzad mista to petycja. Jestem skłonny napisac taka i sam ja zaniesc ale watpie, ze to cos da. Chociaż w Sieradzu chłopaki na BMX poprosili urzędasów :P i maja dirt park.
A i nie zapominajcie ze tu był kiedys temat o street parku i już wszyscy sie zbierali i robili stowarzyszenie a do tej pory nic w tym kierunku nie zrobiono.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Lublin tez spore miasto i narazie toru nie ma,ale juz jestesmy tego bliscy mosir nas popiera kilku radnych tez,trzeba tylko dokonczyc rejestracje stowarzyszenia dac projekt rozmierzyc i bedzie git, a wam radze zaloazyc stowarzyszenie potem pojsc do mosiru tzn umowic sie z nimi na spotkanie i obgadac ten temat podac jakas najblizsza lokalizacje,uda sie wam na bank,potem projekt pozwolenie i building.pzodro
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
Jak zawsze zapał jest i wszystko na ten moment jest OK.
Ale nawet jeżeli taki tor miał by powstac to gdzie ??
Nie ma w naszym pięknym mieście miejsca na taki tor :|
1) Musi być dużo miejsca
2) Pochyłość też by sie przydała
3) Nie zrobimy tego we własnym zakresie 10 łopat (musi być kopara)
Nie wiem sorry ale może widze to w czarnych kolorach ale taka jest true :(
Piszcie piszcie może do czegos dojdziemy :)
PoZdRo
Ale nawet jeżeli taki tor miał by powstac to gdzie ??
Nie ma w naszym pięknym mieście miejsca na taki tor :|
1) Musi być dużo miejsca
2) Pochyłość też by sie przydała
3) Nie zrobimy tego we własnym zakresie 10 łopat (musi być kopara)
Nie wiem sorry ale może widze to w czarnych kolorach ale taka jest true :(
Piszcie piszcie może do czegos dojdziemy :)
PoZdRo
Jak to nie ma żadnego stowarzyszenia, a Alternatywa BMX, to co (www.alternatywabmx.pl)? :)