uwaga!!!!! wchodzi!!! wazne!!!!!
uwaga!!!!! wchodzi!!! wazne!!!!!
Cze wam wszystkim. mam takie male pytanie , czy nikt z was nie zgobil roweru
sa 2 rowery na sprzedaz w katowicach(jumane pewnie)
1 rama dartmoor street style+rst capa
2 ktm chicago(nie wiem co to jest , nie chce mi sie zprawdzac)
wiem tylko tyle, bo dostalem w szkole kartke od paserów drechów i pytali mi si ile sa to moga dostac, mialem im to wycenic
ten dartmoor mial jeszcze jakies shimano acera chyba korby , ale nie wiem, tylko tyle mi powiedzieli, rowerkow na oczy nie widzialem...
CZY KOMUS , BADZ ZNAJOMYM NIE GADAJACYM NA DH-ZONE NIE ZGILELY TAKIE ROWERY????
sa 2 rowery na sprzedaz w katowicach(jumane pewnie)
1 rama dartmoor street style+rst capa
2 ktm chicago(nie wiem co to jest , nie chce mi sie zprawdzac)
wiem tylko tyle, bo dostalem w szkole kartke od paserów drechów i pytali mi si ile sa to moga dostac, mialem im to wycenic
ten dartmoor mial jeszcze jakies shimano acera chyba korby , ale nie wiem, tylko tyle mi powiedzieli, rowerkow na oczy nie widzialem...
CZY KOMUS , BADZ ZNAJOMYM NIE GADAJACYM NA DH-ZONE NIE ZGILELY TAKIE ROWERY????
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
gg 5732171
tak wyceniBem im te biki, bo chodze z drechami do klasy, a oni wiedzac ze sie znam na sprzecie to mnie poprosili
te punkers zaczolem sie obracac w takim towarzystwie bo mi ukradli rower, zultego dm ds 2.0 i musle ze muglbym tak dojsc do kolesia który mi go zajebal
rozumiesz , zaraz pewnie reszta dh-zloma mnie zjedzie za to ze powiedzialem ile moze kosztowac taki rower
ale nie o to tu chodzi, pytam sie czy komus takiego nie zajebali!!!!!!!
te punkers zaczolem sie obracac w takim towarzystwie bo mi ukradli rower, zultego dm ds 2.0 i musle ze muglbym tak dojsc do kolesia który mi go zajebal
rozumiesz , zaraz pewnie reszta dh-zloma mnie zjedzie za to ze powiedzialem ile moze kosztowac taki rower
ale nie o to tu chodzi, pytam sie czy komus takiego nie zajebali!!!!!!!
kupie
gg 5732171
gg 5732171
zacząłemandrut pisze: te punkers zaczolem sie obracac w takim towarzystwie bo mi ukradli rower, zultego dm ds 2.0 i musle ze muglbym tak dojsc do kolesia który mi go zajebal
zółtego
mógłbyś
który
na dobre Ci nie wyszlo przyjaznienie sie z nimi... :|
dzieki za checi to tez sie liczy, jak sie cos dowiem to napisze...
pozdrawiam