Sprawa apelowa
Sprawa apelowa
Witam wszystkich.
dzisiaj przeglądałem se giełdę i patrzę, a tam jakiś dupek walnął z rzędu ok 10 razy to samo ogłoszenie.
Sprawa wygląda tak:
jeżeli Wy wystawiacie, moglibyście dwać po jednym ogłoszeniu?
wiem, że wielu chce, by było bardziej widoczne, ale to przynosi odwrotny skutek i zamiast tego pewnie wielu ignoruje te ogłoszenia.
Do adminów:
nie można by dać jakiegoś pop-upa z zasadami, wyskakującego jak się włącza "dodaj ogłoszenie"? Ewentualnie jeżeli ten topic będzie spory, to zrobić bajerek i żeby się włączało okno z nim.
pozdro dla wszystkich
dzisiaj przeglądałem se giełdę i patrzę, a tam jakiś dupek walnął z rzędu ok 10 razy to samo ogłoszenie.
Sprawa wygląda tak:
jeżeli Wy wystawiacie, moglibyście dwać po jednym ogłoszeniu?
wiem, że wielu chce, by było bardziej widoczne, ale to przynosi odwrotny skutek i zamiast tego pewnie wielu ignoruje te ogłoszenia.
Do adminów:
nie można by dać jakiegoś pop-upa z zasadami, wyskakującego jak się włącza "dodaj ogłoszenie"? Ewentualnie jeżeli ten topic będzie spory, to zrobić bajerek i żeby się włączało okno z nim.
pozdro dla wszystkich
-
- Kontakt:
Tia...
Tutaj to masz 100% racji, i w pelni sie zgadzam.
Nie nawidze ludzi ktorzy rozumuja w ten sposob...
Jak ktos jest zainteresowany to i tak takowe ogloszenie przeczyta a jak nie to zeby nie wiem ile razy to pokazywac to na to leje...
To mi przypomina ideologie tesco qrwa...
Przez to calkowicie niszczy sie obraz i funkcjonalnosc gieldy.
Doceniajcie to ze jest to zabawa za DARMO stosujcie sie do netykiety.
Pretensje kieruje oczywiscie tylko do ******* ktorzy reklamuja sie w taki a nie inny sposob
Piss
Tutaj to masz 100% racji, i w pelni sie zgadzam.
Nie nawidze ludzi ktorzy rozumuja w ten sposob...
Jak ktos jest zainteresowany to i tak takowe ogloszenie przeczyta a jak nie to zeby nie wiem ile razy to pokazywac to na to leje...
To mi przypomina ideologie tesco qrwa...
Przez to calkowicie niszczy sie obraz i funkcjonalnosc gieldy.
Doceniajcie to ze jest to zabawa za DARMO stosujcie sie do netykiety.
Pretensje kieruje oczywiscie tylko do ******* ktorzy reklamuja sie w taki a nie inny sposob
Piss
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
właśnie z ograniczeniem jest dobry pomysł, ale nie można przesadzić.
wiele jest osób co np chcą sprzedać ramę, amorka, koła, albo co innegi i idą specjalnie do kafejki by wystawić.
może by zrobić konieczność rejestracji na gięłdę?
jakby ktoś przesadził to kasowałoby się ogłoszenia, i wysyłało ostrzeżenia, a w końcu dawało bana.
te wystawianie nie jest zjawiskiem bardzo częstym, ale irytuje i jeden moderator poradziłby sobie z tym.
wiele jest osób co np chcą sprzedać ramę, amorka, koła, albo co innegi i idą specjalnie do kafejki by wystawić.
może by zrobić konieczność rejestracji na gięłdę?
jakby ktoś przesadził to kasowałoby się ogłoszenia, i wysyłało ostrzeżenia, a w końcu dawało bana.
te wystawianie nie jest zjawiskiem bardzo częstym, ale irytuje i jeden moderator poradziłby sobie z tym.
-
- Kontakt: