masta gangsta...
masta gangsta...
ciekaw jestem czy coponiektorzy "czlonkowie" dh-zonu upadli na glowe w dziecinstwie? chodzi mi o to ze raz na jakis czas mozna uslyszec o wiiielkich dokonaniach coponiekturych..chodzi mi o tricki...czytajac to mozna miec wrazenie ze Polacy jezdza bosko i dziwne ze mistrzami swiata nie sa:] ja nie ukrywam ze co do trickow to dupa jestem ale niektorzy chwala sie jakie to oni kombinacje robia, albo to przed zawodami w belchatowie...hopa 6,7m lotu(moze mniej) a tu wielkie poruszenie...20 metrow!! nie no ludzie troche umiaru..ale nie ukrywam ze niektorzy na prawde masta sa, jak kols Szczeki chyba, na fullu w belchatowie startowal bez napedu(piasta tyl) a widac bylo ze jezdzic potrafi, i te no handery:) dla niego gratki:) jak ktos znowu bedzie sie chwalil jaki to on boski to bardzo prosze o fotki bo osobiscie nie uwierze poki nie zobacze:)
http://www.poznan-fr.j.com.pl/megaeloziomyo.jpg wybaczcie... nie wytrzymałem :p
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
www.PJFR.pl
a ty masz kompleksy?? kupiles ramke za 3 tysiaki i okazlo sie ze nie robisz nagle super trikow :))))) stary umiejetnosci jazdy zaleza tylko od tego ile pracy w to wlozysz.
mysle ze moglbym cie zaskoczyc tym co robie i potrafie na rowerze ale nie szukam slawy ,rower to dla mnie zabawka i oderwanie od codziennosci, mysle ze wielu jest w polsce kozakow a napewno wiele tez pizd ktore tylko mowia ze umieja....to nie jest wazne, nie zajmuj sie innymi tylko ty cos pokaz!!!
mysle ze moglbym cie zaskoczyc tym co robie i potrafie na rowerze ale nie szukam slawy ,rower to dla mnie zabawka i oderwanie od codziennosci, mysle ze wielu jest w polsce kozakow a napewno wiele tez pizd ktore tylko mowia ze umieja....to nie jest wazne, nie zajmuj sie innymi tylko ty cos pokaz!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
-
- Kontakt:
wierze ci badyl na slowo, bo czego by sie tu wiecej spodziewac:] mam dobry sprzecik racja, ale mam w dupie ze jeszcze tricki mi nie wychodza oprocz whelle, a dlaczego? bo mialem duza przerwe ale szybko nadrabiam:) Ael foghorn poruszyl cos co ostatnio czesto widze i mnie wkur.., ta cała zazdrosc ludzi o sprzet:/ normalnie masakra, no ale coz juz tacy ludzie sie wychowali(coponiektorzy):/ narq
-
- Kontakt:
więcej możesz się spodziewać po swojej jeździe :P
CZy ja mowie ze latam 10 metrowe dropy ? Sam jestem... hmm... amatorem czy jak to tam nazwac. Ale mam do tego sportu zamiłowanie i jeżdże nie od niedawna.
A propos tej zazdrości, to wiesz - ja zazdroszcze umiejętności czasem, a nie sprzętu - każdy jeździ na czym jeździ :)
CZy ja mowie ze latam 10 metrowe dropy ? Sam jestem... hmm... amatorem czy jak to tam nazwac. Ale mam do tego sportu zamiłowanie i jeżdże nie od niedawna.
A propos tej zazdrości, to wiesz - ja zazdroszcze umiejętności czasem, a nie sprzętu - każdy jeździ na czym jeździ :)
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't