dosyc!!!

makos
Kontakt:

dosyc!!!

Post autor: makos »

witam! otoz znalazlem pomysl zeby czesciowo rozwiazac problem kretynskich topicow, ktorych, nie ma co ukrywac na forum jest sporo! a wygladalo by to w ten sposob: po zarejestrowaniu sie uzytkownika musialby on spedzic na tym forum jakis czas np. godzine, taki "okres probny", w czasie ktorego nie moglby sie wypowiadac na forum.

i teraz tak: ktos rejestruje nowego uzytkownika, zeby sobie podenerwowac ludzi tematami (patrz dzis topic: rotor) a tu co? komunikacik: nie masz jeszcze uprawnien do wypowiadania sie na forum...

nie wiem jak to stoi od strony technicznej bo sie raczej kompami nie interesuje ale chyba by dalo rade...

co o tym myslicie? moze sie moderatorzy wypowiedza w tej kwestii?

pozdr!
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

moim zdaniem to dobry pomysł zeby tak zrobić bo komus kto chce se porobić jaja niebędzie sie chciało czekać godziny
allied

Post autor: allied »

intencje moze dobre ale pomysl smieszny;]
rzycje rzycje jest now-elo
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

tia....co poczeka se godzinke to nie problem pojdzie zrobi se cherbate pozniej na podworko do kumpli na fajke pogada se wroci i juz moze walic 100000000 kretynskich topicow .
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
Gryzon
Kontakt:

Post autor: Gryzon »

no wlasnie dla chcacego nic trudnego, a jak ktos bedzie potrzebowal pilnej pomocy to bedzie musial czekac jak glupi...wedlug mnie zly pomysl...
http://www.chaser.nazwa.pl/galeria - wejdz i dodaj swoje zdjecie :)
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Nie uda się a szkoda. Poczekac nie problem a jak jakiś kretyn będzie musiał za długo czekać to założy jeszcze ze 3 profile i bałagan jeszcze większy... ehhh co zrobić?
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

Ciagle jakieś nowe pomysły na zrobienie porządku na forum, i dobrze ! no ale my gadać sobie możemy i nic z tego niewyniknie, niech jakis moderator czy admin sie wypowie bo to od nich wsztystko zależy :)

POZDRAWIAM
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

może zrobić tak żeby możliwoesc zakładania tematów była dopiero od jakiegos czasu..miesiąć..albo od ilosci postów..chodzi o to żeby troche pobyć na forum i poznać jego zasadya nie od razu bach bach i temat. A jesli nowy uzytkownik chcaiłby o coś zapytać to zwracałby sie do admina albo innego uzytkownika forum. A ten napisałby nowy temat albo odpowidział żeby ten nowy poszukał w starych postach. Może byłby mniejszy chaos...
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
ebeb
Kontakt:

Post autor: ebeb »

Ja bym był za wprowadzeniem upomnień a potem ip banów... Wtedy nawet jak se ktoś porobi jaja, to tylko przez chwilkę...
Baja, Twój pomysł mi nie podchodzi. Przecież początkujący są po to żeby pytać, reszta żeby odpowiadać :) W takim razie, po co byłby dział "Dla początkujących"?? :P
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych

http://www.pajacyk.pl/
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

ehhhhh....z tym to jest tak jak z różnymi zabezpieczeniami......tak czy siak się je złamie......jak ktoś będzie chciał jaja sobie robić, to włączy stronkę forum, zostawi kompa, posiedzi godzinę na kiblu, wróci, zbluzga, pozakłada głupich topiców i tyle.....a jak się posatra to i pytania odpowie.....niema systemu, który by to mógł skończyć.....:/
http://dhcyc.pinkbike.com
DoMiNiK
Kontakt:

Post autor: DoMiNiK »

makos pisze:witam! otoz znalazlem pomysl zeby czesciowo rozwiazac problem kretynskich topicow, ktorych, nie ma co ukrywac na forum jest sporo!
No wedlug mnie w regulaminie pisze cos apropo kretynskich topicow.

3. Irytuje Cię jakiś temat? Zignoruj go lub napisz wiadomość do jednego z naszych moderatorów,

BEZ OSTRZEŻENIA blokujemy tematy/posty które:
4. Nie są związane z ogólną tematyką rowerową...

Piszmy wiec maile do moderatorow a MOZE bedzie mniej kretynskich tematow... Jak ja widze jakis debilny temat to na niego nie wchodze i nie komentuje... moze po prostu je ignorujmy...
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Taaaa...a myślisz, że oni zakładają konta i niespecjalnie łamią regulamin????? Tez mnie kiedyś takie żeczy podniecały, ale jakoś ich nie zrealizowałem, a daj gnojon internet, to będziesz miał, co masz.....
http://dhcyc.pinkbike.com
DoMiNiK
Kontakt:

Post autor: DoMiNiK »

"niespecjalnie ?" Pewnie że specjalnie tylko że chodzi o to żebyś albo na to nie reagował nie odpisywał.Jak np podałeś przykład z tematem "rotor"...

"Siema
Mam takie pytanko: Jak zamontować rotor w góralu? Próbowałem wmontować taki od BMX`a ale są inne rury sterowe, inna szerokość.. pozatym jak próbowałem odmontować linke hamulcową to wyciekłą mi jakaś dziwna woda.. chyba deszczówka mi się gdzieś zbiera pewnie przez dziure w pancerzu..
Wogle to kupiłem rower do XC ale chciałem sobie troche pośmigać w streecie a barspin to jest chyba jeden z podstawowych trików .. a oto mój sprzęt :
Rama: LF cocaine 2005
Amor: RS boxxer 2004 ale chyba wymienie na RST DH cośtam bo są dobre ponoć
koła: Deemax 26'
Kiera: NS X-UP XL
mostek: tioga cube
stery: ahead
hample:hayesy hydrauliczne

reszta chyba mniej ważna ...
Z góry dzięki za wszystki rady.. i jak coś to mnie nie jeździjcie bo ja jestem początkujący
peace"

Przecież to widać że koleś sobie jaja robi...Dlatego ja nie komentuje takich tematów...Dlatego też jakby moderatorzy częściej siedzili na forum i stosowali się do tego regulaminu to by już tego tematu i wielu innych nie było...
makos
Kontakt:

DoMiNiK ja staram sie ignorowac ale czasem po prostu rece sie zalamuja ze ludzie nie widza ze ktos sobie jaja robi i pisza albo go jada... no ale co do moderatorow to racja, trochu malo tu siedza, wiec niech o porzadek dba jakis system. a racja ze w godzinke mozna wyjsc, wypic piwo itp. ale zdaje mi sie ze to i tak zniecheci czesc ludzi do zasyfiania forum.

pozdr!
zyeb
Kontakt:

Post autor: zyeb »

tak... nic nie wskoracie, byly prosby o edycje postow, o poszerzenie okna przegladania, i co? i ****. admin chyba mysli ze odnowil forum i juz moze spoczac na laurach.
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

ale w sumie to nie jest zly pomysl
wiadomo ze nigdy nie odstraszysz wszystkich palantów ale juz tych kilko niecierpliwych gowniarzy mniej zrobiloby duza roznice wedlug mnie...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
makos
Kontakt:

zeby tylko sie tylko komus chcialo to zrobic ale jak nawet edycji postow sie nie mozna doprosic... nie zdziwil bym sie jakby nikom nawet nie wiedzial, ze ludzie ja chca...
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

Gdyby na forum byli aktywni moderatorzy to nie było by problemu :( Pomysł moim zdaniem dobry i napewno troche by ograniczył poziom debilizmu. Wkońcu nie każdemu debilowi się chce aż tak długo czekać. Limit postów też nie jest głupi choć na tym ucierpią normalni ludzie...No i może być tak, że w dobrych topicach będą się wypowiadać kretyni żeby dobić do danej liczby postów :) Moim zdaniem admin powinniem dac możliwość stałym porządnym (a jak :)) userom moda, wg. mnie to najlepsze wyjście. Siedziałem na wielu forach i wiele pisałem. Przy tak dużej liczbie userów jak tu bez modów nie da rady :/ Licze na jakieś działania :) W razie czego moge pomóc :)
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
makos
Kontakt:

odswiezam bo nikom wpadl, moze to zobaczy :p
ODPOWIEDZ