Leczenie kontuzji
Leczenie kontuzji
Wczoraj na streecie chcialem przeskoczyc murek 0,5 m, przeskoczylem go osiem razy, pojechalem tam potem jeszcze raz i zawadzilem kolem o kant... PRZELECIALEM przez kiere na bark i lokiec (bez ochranaiaczy ale od dzisiaj codziennie ! :P) i chcialem sie was poradzic co dobre jest na obita kosc tak ze wystaje mi taka gorka na rece 1 cm...
ja 3 dni temu skakalem dropa 2-2.5 m lotu duzy bald zrobilem bo skrecilem kiere w powietrzu i tak wyladowalem no i wstrzasnienie mozgu i rozjebany bark i tez mam takiego guza ale nei jest sine ani nic tylko boli wiec nic z tym nie robie a poprawka juz z dropa byla i sie udalo:)
JA www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=235917
jak juz to pekniety niestraszcie chlopaka
mi jak siezlamal to jak to kumpel okreslil mialem prawom reke nizej jakies 10cm napierdalalo tak ze niemoglem zbroji zdjac i wstac z pienka a do szpitala mnie karetka zabrala.
Reke mam o 2cm krotsza i dziwnie pofalowany bark
Tak wiec jak tylko masz guza to sie niemartw
Ps.
Apropo koloru umnie tez nie zsinialo
mi jak siezlamal to jak to kumpel okreslil mialem prawom reke nizej jakies 10cm napierdalalo tak ze niemoglem zbroji zdjac i wstac z pienka a do szpitala mnie karetka zabrala.
Reke mam o 2cm krotsza i dziwnie pofalowany bark
Tak wiec jak tylko masz guza to sie niemartw
Ps.
Apropo koloru umnie tez nie zsinialo
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=333510 <= ja
-
- Kontakt:
Nio ja mam do dzis po zlamanym krzywo...
Krzywo mam banie, nie symetrycznie, i krzywo caly bok. wogole inaczej mam prawa reke niz lewa ;/
Gleby sa calkiem fajne, dopoki nic powaznego sie nie dzieje , ja lubie czasem sie pocharatac po zwirze, moze to i zalatuje sado maso ale daje powera... otrzepujesz sie wstajesz, szczypie a ty dzida ;d
Ale jak cos sie ulamie badz peknie to lipa na maxa, i wspolczuje jesli tak sie stalo...
Krzywo mam banie, nie symetrycznie, i krzywo caly bok. wogole inaczej mam prawa reke niz lewa ;/
Gleby sa calkiem fajne, dopoki nic powaznego sie nie dzieje , ja lubie czasem sie pocharatac po zwirze, moze to i zalatuje sado maso ale daje powera... otrzepujesz sie wstajesz, szczypie a ty dzida ;d
Ale jak cos sie ulamie badz peknie to lipa na maxa, i wspolczuje jesli tak sie stalo...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
shahajahaha ;d
Ales dowalil ;d
Mowilem ze ja tylko tak o ;p
Fajnie tak pieprznac w cos, poczuc ten bol , zrozumiec potege predkosci aaaaahhhh ;d
A potem mimo swiadomosci co sie moze stac wstac, wyrwac kamyki z rany, zlizac krew i poleciec dzida jeszcze szybciej taaaaaak
omg
Ales dowalil ;d
Mowilem ze ja tylko tak o ;p
Fajnie tak pieprznac w cos, poczuc ten bol , zrozumiec potege predkosci aaaaahhhh ;d
A potem mimo swiadomosci co sie moze stac wstac, wyrwac kamyki z rany, zlizac krew i poleciec dzida jeszcze szybciej taaaaaak
omg
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bo dzieciaki, co teraz piszą wtedy jeszcze się jarały rowerkami z komunii, a o dysleksji nikt nie słyszał... no i neostrada mniej popularna była... a, no i 'duale' drogie były
Rower nie był elo, piasty nie miały 3mln kolorów, grzywki były gejowe, pedały nie były z plastiku, a waga Monstera była w sam raz... kurde, ja chcę do 2004

Rower nie był elo, piasty nie miały 3mln kolorów, grzywki były gejowe, pedały nie były z plastiku, a waga Monstera była w sam raz... kurde, ja chcę do 2004