BMX do dirtu
BMX do dirtu
Chciałbym kupić jakiegoś BMX'a do dirtu.Jestem początkującym dirtowcem.Wolę wziąść BMX'a niż rower do DJ, ponieważ BMX jest tańszy i mniej rzeczy może w nim się zepsuć(przerzutki i takie tam).Cena do około 1800-1900zł.Myślałem nad Felt'em Chasm, Haro Nyquist R1, SE Racing Wildman XL.Co byłoby najlepsze dla początkującego dirtowca.
W grę nie wchodzą rowery w 1-elem. korbą.
W grę nie wchodzą rowery w 1-elem. korbą.
Ja jezdze na ramce felt fuse 2004 i ją sobie chwale, fajna mała ramka... za tą kasę to bym brał wtp addict, felt manic albo dorzuc kilka setek i kup ace of spades albo 4seasons... Mysle ze w obecnej sytuacji nie opłaca się kupować innych rowerów niz z bmxforever.pl bo dostaniesz gorszy sprzęt za tą samą kase. Pamietaj ze wtp i eastern to są firmy typowo bmxowe. Pozdrawiam
Test Your Will!
www.bmxforever.pl chyba najlepszy sklep w polsce z bmxami i czesciami do nich, sam tam wszyskto kupuje, napisz do nich maila to napewno ci doradza jaki rower bedzie dobry do dirtu......... moze nie jest tam tani al jak juz cos kupisz to masz spokoj na pare lat :] za 1800-1900 zl to mozesz miec naprawde niezla maszynke....
To nie prawda ze rowery do 2000 róznią sie tylko kształetem ramy hahaha co za bzdura, rowery wtp są naprzykład zespawane z rur cromo japan sanko tubing które są o wiele wytrzymalsze, poza tym rowery na bmxforever.pl mają ekstra fajne kąty, krótkie tyły, są pożadne, korby na maszynach. Nie chce cię obrazić ale jezdzilem na vercie 3 (mój kumpel ma) i to jest taki kloc ze bany tam jest na 20 cm i ogólnie kolesiowi się rozsypuje... Bmx to nie Xc hehe Pozdrawiam
Test Your Will!
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
http://www.rowery.rapi.com.pl/?tryb=row ... tab=rowery
Ten dałby rade ?
Ten dałby rade ?
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
felt- raczej nie - trzeba wymienić kiere wcześniej(łamią sie), nie wygodne(geometria)
haro- polecam - raz na takim starszym modelu(2 letnim- po mocnym katowaniu)śmigałem, jest super
dragonfly - polecam - bardzo wytrzymałe
wethepeople - chyba najlepsze - za niewielką kase, wspaniały sprzęt
haro- polecam - raz na takim starszym modelu(2 letnim- po mocnym katowaniu)śmigałem, jest super
dragonfly - polecam - bardzo wytrzymałe
wethepeople - chyba najlepsze - za niewielką kase, wspaniały sprzęt
Piny nie wybaczaja
-
- Kontakt:
Ja wlasnie zaczynam sie rozgladac z jakims X do ok 2000pln bo sprzedaje MTB. Zastanawiam sie nad kupnem Eastern Bikes Ace Of Spades. Rowerek pozadny od poczatku, ma kasete na kog 9 zebow, wszystko na maszynach, obrecz z tylu na chromie. Chyba sie na niego skusze jak tylko opchne mojego MTB. Tez pomysl nad tym rowerem bo jest naprawde na wypasie.
SPRZEDAM widly Treka, kiera x2, mostek x2, hampel, klamka, siodlo, kolo tyl
gg:1732587
gg:1732587