bmx ??

TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Post autor: TwojaStara! »

mtb- na bmxie nie pojedziesz w góry i wogule wogule jest lepszy:]...
www.dirt71.prv.pl
trójkąt
Kontakt:

Post autor: trójkąt »

bierz górola lepszy jest..a tak na serio to zależy ile masz kasy i jaką jazde preferujesz...bo jak tlyko dirt to biez bmxa a jak tereny mało miejskie jak np. jakies lasy itp. to lepszy MTB bardziej funkcjonalny.Możesz też złozyć BMXa na dużych kołach czyli mtb z częściami bmx,każdy skłąda to co lubi i co mu pasi
lej na mÓr!!!!!!!!!
Kret
Kontakt:

Post autor: Kret »

Czemu dzielicie na bmx i normalny rower?! A bmx to jaki poje****? ja sie przezucilem na bmxa i jest genialny zaluje ze wczesniej nie zaczelem na nim jezdzic , jesli chodzi o street i dirt to ma on znacznie wieksze mozliwosci (zreszta i ogolny poziom bmxiarzy jest wiekszy od mtb), bmx jest po prostu bardziej poreczny i stworzony typowo do tego celu (jak dla mnie mtb nie jest w niczym wygodniejsze), mtb nie bylo poczatkowo stworzone do skakania/katowania a juz napewno nie do streetu to pozniejsze przystosowania. No chyba ze interesuje cie DH to wtedy mtb, mtb jest do gór. Poza tym to jesli masz jezdzic na bmxie to bedziesz tego pewny ze tak ma byc a nie ze moze bmx bo to fajne teraz >:] A tak poza tym to bmxy i czesci nie sa takie tanie jak ludzie powszechnie mysla >:]
Pi3tr0
Kontakt:

Post autor: Pi3tr0 »

jka umiesz jezdizc na sztywnym to biez bmx i si enei zastanawiaj
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

bmx super sprawa... jezdzilem pobawilem sie na tym:P pancerna konstrukcja a szczegolnie takik za ~1800 zl! wytrzyma skoki z dachow itp! (przynajmniej na filmach skacza:) trudno by i sie bylo przystosowac do sztywniaka bo ja preferuje fullsuspesion ale jak bym nie mial kasy a bik by mnie krecil to na 100% bym bral sie nie zastanawial. swojego czasu sam chcialem BMX ale nie wypalilo:)

pozdro:)
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
Avalanche3.0
Kontakt:

Post autor: Avalanche3.0 »

kurde czemu mi sie wszystko myli ......
kumpel ma FELTA HERETICA i w sumie sie superowo jezdzi
kupił za bodajze 1090 i według mnie to mało ...

oski dwucentymetrowe i wogóle :P

moze se tez sprawie takiego po urodzinach :P ( juz za miesiąc :P )
F*CK MTB ..
Wilku
Kontakt:

Post autor: Wilku »

ośki 14mm :]
Test Your Will!
bike-head
Kontakt:

Post autor: bike-head »

ja zawsze chcialem jezdzic tez street (mam fulla love it) ale bylo mi ciezko a na rower do streetu nie mialem kasy na allegro kupilem gt vertigo za 450 zl i w *** wlozylem pracy i teraz jestem mega zadowolony zbudowalem sobie nawet quater grind boxa itp

i moge smialo powiedziec ze bmx jest nie do zajebania przy mtb i czesci tansze i to znacznie! i w lesie tez daje rade heh zdaza mi sie :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=64622
Gość

Post autor: Gość »

ple ple ple

jak to twoj pierwszy baj to bmx. mtb to tylko nedzna jego imitacja kazdej dziedzinie.......... na xsie masz wyzszy poziom, fajnie wszystko sie robi i efektowniej wygklada........
adasko
Kontakt:

Post autor: adasko »

wybiez pośrednio czyli jakiedoś dj na 24" kołach :d no i na częściach od x-sa czyli korba i takie tam :d pozdro
my bike http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=583726 :D:D <ADASKO>
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

Kurde sprawiliście że zaczynam myśleć o BMX... Nieeeeeeeeeee
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

Kurde na bmx nie poskacze się ze schodów i nie porobi dropów, pod każdym innym względem bije MTB
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
Banananan
Kontakt:

Post autor: Banananan »

Mat_Dembs -> Do 1800 złotych to najlepszy byłby We The People Addict (1690 zł - http://www.bmxforever.pl/). :)
ODPOWIEDZ