Spawany Full
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hmm... A ten RB to nie jest przypadkiem jakiś kloc straszny? Bo ja w sumie to kureski chuchrak jestem, a wolałbym samemu prowadzic w powietrzu rower, a nie zeby ten to robił ze mna:) chyba, ze masa nie ma az takiego wpływu na prowadzenie bajcura w powietrzu?
Do tej pory smigałem na poincie i DJ3.
Do tej pory smigałem na poincie i DJ3.
Kupie adapter do Hayes'a na 203mm do tyłu
no dobra teraz ja cos napisze bo widze ze kazdy pierdoli co innego...bylem poprzednim wlascicielem tej meridy i wiem troche o niej:) sprzedalem ja w jesieni 04 a koles ktory ja kupil nawet nie zlozyl roweru wiec jest taka jak ja wyslalem:) ma 190mm skoku, byla 3 razy spawana w tespie (na prawde konkretna robota - teraz rama nie ma sie gdzie posypac!!!), damper jest swiezo po serwisie w amp i dziala bardzo dobrze. mysle ze nie kupisz lepszego fulla za ta kase:> bandity sa troche drozsze ale jezeli stac cie na nie to bierz:) pozdrawiam!
www.grawitacyjny.pl - free przesyłka od 300zł!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
Aerozine - mega lekkie stery i korby!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tej meridy sobie poszukaj na pinkbike.. no dobra znalazlem za Ciebie : http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... serid=3001
mi tez sie podoba , no ale co z tego.. skoro miala wpizdu pekniec.. i pewnie czesc z nich nadal jest :/
mi tez sie podoba , no ale co z tego.. skoro miala wpizdu pekniec.. i pewnie czesc z nich nadal jest :/
www.pinkbike.com/photo/1007092/