masta gangsta...

dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

a jak się wkońcu nauczę na rower wsiadać, to dostanę cukierka?????? ;P
http://dhcyc.pinkbike.com
KUSKI
Kontakt:

Post autor: KUSKI »

Ja si zggodze niektórzy mysla ze s zajebisci a tu qpa!
co prawda ja sie ucze ale znowu nie pisze ze robie to i to i kaze podziwiac:/... jesli cos robie fajnie to widze czy ktos zwraca na to uwage bo jesli nie to staram sie lepiej i techniczniej.... uwazam takze ze na rowerze jezdze by "odewwacse od codzinnego zycia" jak to podobnie powiedzial foghorn - i robie to przedewsystkim dla wlasnej satysfakcji!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=599984 CAŁY ROWER NA CZĘŚCIgg:1116631
MrDiggy
Kontakt:

Post autor: MrDiggy »

a jam mam rower i tylko go oglądam i myje bo boje że sie pobrudzi:D
hardcore no nie?
Sprzedam amor capa t4, manetki altus, przeżutka altus x2, kiera i mostek zoom. gg:6987597
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

hłeheh, ludzie to ogólnie są zajebiści.
chwalą się hopą 10 metrów, a bywa, ze nie umieją jeździć.
najlepszy test to pojechać w góry i zjechać po jakiejś trasce parę razy. dopiero po czyms takim wiadomo, czy dany koleś wogóle umie panować nad rowerem w nieco trudniejszych warunkach...
alicef
Kontakt:

Post autor: alicef »

Za poważnie niektorzy do tego podchodzą...Rower to ma być hobby a nie wyscig co kto, ile metrow...To ma być hobby...przynajmniej ja do tego tak podchodze...nie ucze sie trikow na pale zeby tylko umiec..jezdze dla przyjemnosci, dla mnie to hobby ale znam tez ludzi ktorzy jezdza ciagle i sie ucza nonstop nowych rzeczy no ale oni chca na zawodostwo przejsc :) A i nie lubie gdy ktos kogos jedzie ze nie umie nic a sam nic nie pokazuje albo jak sie kogos na pale zmusza do nauki czegos, nie robmy komus przyjmenego hobby koszmaru ze on to taki najgorszy...Poza tym ( ale to moja opinia ) w niektorych skladach przeminely czasy gdy sie jezdzilo dla przyjemnosci tylko kazdy jedzie kazdego ze on slabszy od niego bo zrobił 179 obrot a nie 180...heh...ale dzieki bogu u mnie w miescie jeszcze tak nie ma...
Does your ability match this stunt ?
www.bts.xt.pl | GG: 3690229 | http://tiny.pl/m4m8
lans men
Kontakt:

Post autor: lans men »

Budka ja słyszałem że nie umiesz jeździć i jesteś lama i lanser!
!!!<<<<<<<<<<<LANS>>>>>>>>>>>!!!
szczur
Kontakt:

Post autor: szczur »

powiem jedno budka N C
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

to cie budka pojechali :P
Roteiro
Kontakt:

Post autor: Roteiro »

Spoko podpis troyo ;]
Roteiro
Kontakt:

Kurde sorry, wysłało mi 2 posty i to jeden 6 min po drugim :P Jak ja uwielbiam brak opcji edytuj
szczur
Kontakt:

Post autor: szczur »

roteiro nie ma to jak forum wroclawskich bajkerow no nie? ;) :P
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
Roteiro
Kontakt:

No ba ;]
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

najlepsi polscy riderzy (mowie o streecie) maja poziom filmow sprzed 2-3 lat z zagranicy (mowie o mtb) co do fr i dh to smiesza mnie goscie na wielkich fullach ktorzy zastanawiaja sie czy skoczyc cos co bez problemu lata gosc na sztywniaku (taki przykladzik z wawy jest gosc na treku bruiserze z monsterem i napierdala dolna z no handerami i taka hopke gdzie w dal jest z 5-6 m i w dol z 4-5 tez z no handerami a goscie na fullach tylko sie patrza i jak juz sie odwaza to i tak laduja blizej :) )
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
piort
Kontakt:

Post autor: piort »

groochas pisze:ja umiem jezdzic trzymając kierownice jedną ręką
hahahha
stary rozjebałeś mnie tym tekstem
limp bizkit in da house
hofmen
Kontakt:

Post autor: hofmen »

-Przemooo- pisze:najlepsi polscy riderzy (mowie o streecie) maja poziom filmow sprzed 2-3 lat z zagranicy (mowie o mtb) co do fr i dh to smiesza mnie goscie na wielkich fullach ktorzy zastanawiaja sie czy skoczyc cos co bez problemu lata gosc na sztywniaku (taki przykladzik z wawy jest gosc na treku bruiserze z monsterem i napierdala dolna z no handerami i taka hopke gdzie w dal jest z 5-6 m i w dol z 4-5 tez z no handerami a goscie na fullach tylko sie patrza i jak juz sie odwaza to i tak laduja blizej :) )
a Jacek Niemiec sadzi inaczej:DDDDDDDD (kto czytal bikeaction wie o co chodzi:D)
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

-Przemooo- pisze:najlepsi polscy riderzy (mowie o streecie) maja poziom filmow sprzed 2-3 lat z zagranicy (mowie o mtb) co do fr i dh to smiesza mnie goscie na wielkich fullach ktorzy zastanawiaja sie czy skoczyc cos co bez problemu lata gosc na sztywniaku (taki przykladzik z wawy jest gosc na treku bruiserze z monsterem i napierdala dolna z no handerami i taka hopke gdzie w dal jest z 5-6 m i w dol z 4-5 tez z no handerami a goscie na fullach tylko sie patrza i jak juz sie odwaza to i tak laduja blizej :) )
Coz- tak jest, ale nie widze nic w tym zlego- jak ktos ma poteznego fulla i nie umie jezdzic (tak jak ja) to fakt posiadania sprezyny pod dupa nie obliguje do latania wszystkiego co da sie na sztywniaku- respekt dla czlowieka na treku, ale jak z czegos poleciec sie boje/nie umiem to nie bede lecial, bo tak wypada:| . Jak komus to przeszkadza to niech patrzy w inna strone- ja mam zajebistego fulla, skacze na razie z malych dropow/hop, ktore spokojnie lataja ludzie na sztywniakch i ucze sie, aby za rok/dwa latac juz tych najwieszych.
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

akurat na takim "dropie" (transferze nad ścieżką) jak dolna to nie ma znaczenia czy sztywniak czy full bo tam masz speeda i się ładnie wszystko rozkłada, gorzej np na jakimś 5 m dropie gdzie jedziesz wolno i bike dostaje w dupe :) jeżeli potrafisz jeździć to nawet na rozklekotanym bmxie czy sztywniaku możesz dać hope 4 m. Co do streetu to niektóre ziomy ładnie wymiatają, np. u nas koleś jeździ rok a już niektóre akcje nadają się do prof filmu streetowego :)
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
szczeki_yyy
Kontakt:

Post autor: szczeki_yyy »

Dzieeki budka, dzieki SlaY. Kto napisal przed zawodami ze ta hopa ma 20m?!?! Jakby tyle miala to bym sie nawet na nia nie rozpedził :] !

Rzeczywiscie tez zauwazylem objawy masta gangsta :] i popieram budke!!!!!!
Kocie szambo!!!
szczeki_yyy
Kontakt:

Post autor: szczeki_yyy »

mysle ze jakby w Polsce bylo tak ze riderzy dostaja rowery od sponsorów (tak jak w Stanach) to poziom bylby o wiele wiekszy...jeszcze jakby zarabiali za jazde na rowerze:)))!!!
Kocie szambo!!!
ODPOWIEDZ