ja mam 15 lat, niewiem czy 50 kg waze, a juz 2 razy dx wdniotlem,niemam fot, udalu sie naprostowac, moge zalatwic foty miejsc w których bylwgniecony, widac, bo jest niedokonca równy.
U mnie ponoć był jebnięty na łączeniu dx ale na oczy nie widziałem bo nie chciało mi się iść do rowerowego i go oglądać, gościu na gwarancji oddał, jak mi się zechce to pójde i bym foty skołował jak jeszcze go mają.
dx32 shit powyginalem pekl na laczeniu ma takie bicie ze nie da sie wycentrowac
a duncona nie kupilbym sorry chopki z krk ale co za duzo to nie zdrowo ;-)
odpusc sobie te obrecze poszukaj czegos innego :)
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
tajk tak sectora uraz z dziecinstwa a tak powaznie to na łaczeniu mi pekł i pełno wgniecen ma ... ale swoje 90pare kilo mam i ok 25kg rower i ta siła wiec to robi swoje...
a gang 2005- http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=556883
wszyscy kiedys pogna jaka obrecz albo scetruja wybierajac d32 czy mx bedzes z obydwu jednakowo zadowolony bo opinje sa podzelone. Ja osobiscie wybralem halo combat dh = mx na 48 szprych zobacze co bedze jak pojezdze
JoŁ Czarni bracia :]
MAm z tyłu obręcz dunkondona mx8 ( to samo co halo cambat tylko brzydsza naklejka :P) na 48 szprychach dt swiss zaplecione na 4 krzyze z piastą bmx na 4 maszynach , całe kółko wyniosło mnie niecałe 3 stówy :D:D:D a jest nie do zajebania !!!!! tylko kup przprychy dt albo lepsze nigdy w zyciu machów !!!!!!! te gówna mają jakieś nyple z plastiku :/ co łebki upierdala jak robisz 180 :/ mówie ci MX 8 !!!!
p.s: bierz czarnego jest mocniejszy ^^ <rotfl>
ja mam dx-sa jest zajebisty tylko trzeba pompowac oponki chłopaki a nie jak ja że bez powietrze i o murek aż dękta strzelała i dobiło na murku bo niedoleciałem i miałem wgniota ale tak to dx zajebsity jest sztywny w h.. mocny na boki ale kumpel ma mawica d521 ponoc mocniejszy a o mx-8 wiem tyle że jest mięka :D ja polecam mawika lub dx bo to sa 2 kozackie obręcze:D pozdro
my bike http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=583726 :D:D <ADASKO>
Widze, że pare osób płacze, że powyginali DX32...hahahaha
Jak sie nie umie zapleść koła to się gnie. Sam jeżdże na Vueltach Airline 3 w streecie i jakoś się trzymają. ale zmieniam je tylko z tego powodu, że łapie częśto snejki i potrzebuję szerokiej obręczy na tył. ZAPLEŚĆ MOCNO!!!!