Siemacie
Mam mały problemik , a raczej moój kumpel : JA chce mu sprzedac hayesa
mx 2 na tył i mi pasowało a jamu nie chce (ma ramkę pointa)
czy można dostac taki adapter zeby pasowalo czy na patętach trzeba kombinować??
P.S mam klijęta awaryjnego na ramce destroyera jumpa i czy z nią bedzie tak samo?? :P
Odp.
POZDRO \,,/ ^_^ \,,/
a czy ten point ma w ogole pocowanie pod tarcze ?? jesli ma to moze on ma standardowo wejscie pod tarcze 160mm a nie 140mm tak jak zapewne ty albo na odwrot . jesli on nie ma adapteraz pod tarcze w tym pointcie to musi ... sobie dorobic :P
eee nie kumam mam mx 2 mam do niego adapter na tyl do 160 mm i taki zestaw pasuje do kazdej ramy ....( jesli zaicks ma normalne mocowanie nie post mount jak hayes to na tyl wchodzi zawsze z 140 )
to tak dokładniej
1. mam tarcze 6 cal
2. mam tez adapter ale ( i tu problem)
jak zakładam hampla z adapterem to tarcze nie pasuje i to tak jakby cały ten mechnizm był za nisko osadzony i tarcza na wysokość się nie mieści :/
i czy ktos wie czy da sie dokupic normalny adapter taki zeby pasowalo ?? :P
jak ci nie pasuje ? moze zle zalozyles ? cos mi sie wlasnie wyadje albo masz adapter z przodu na tyle i dlatego nie pasi cos ( chodz o dziwo moj tyl pasuje na przod :P ) jakiej firmy masz adapter ? aha zarzuc foto jak mozesz ;]
hmm jak chcialem zalozyc adapter z tlu na przod to o dziwo pasilo , ale jka w konncu kupilem na przod jest inny i nie spr czy pasuje na tyle ;] ( mowa o adapterze pod 160 mm )