le toy III
-
- Kontakt:
Etam, bezguscia... :p. Najpiekniejszy sztywniak jaki jest to evil imperial... Ku mojej zazdrosci juz ktos w polsce ma :D ( :/ ). 3,143k4r2 masz jakies fotki jak robisz jakies tricki na letoy'u? Albo cokolwiek, jak sie na tym jezdzi? Straszna kiedys mialem zajawke na niego i chcialbym zobaczyc jak on wyglada w akcji, jak moglbys to wyslij mi jakiegos linka do fotek na pw.
http://allegro.pl/show_item.php?item=47755891
nie dejv_dh tylko dejv_d3 :P hie hie... oj nie udzielalem sie dluzej na forum i juz moj nick nie jest kojarzony ...a hh te zycie... no coz :)RYCHU_IDF pisze: Dejv_dh to ty??jeśli tak, rower jest pewny to zamykam temat.
PODKREŚLAM, ŻE TYLKO CHCEM POMÓC, NIECHCEM NIKOGO OBRAZIĆ, CZY OD RAZU NAZWAĆ ZŁODZIEJEM, reszta to co juz pisalem
Piekarz: a ja nie bede Cie obwinial tym, ze CI zazdroszcze sprzetu.. .bo jest naprawde fajny... ale mam swoj, ktory mi wystarcza... i jest dobrze:)
a to zeby kazdy mogl kupowac to co chce to odlegle marzenai... choc ostatnimi czasy w polsce sytuacja gospodarcza znacznie sie poprawia...
RYCHU_IDF: dobrze, ze czatujesz... jak zobaczylem topic to myslalem, ze to rower Piekarza...ale jakby to byl jego to by to bylo naglosnione...
pozdrawiam
d3
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no jesli tak koles odpowiada to albo ten rower jest krojnoy albo koles nie ma co z kasa robic i od po prostu podobal sie i kupil w co raczej watpie bo przeciez rzadko gdzie sprzedaja gotewe sety. Zazwyzaj musisz rowe skladac samemu wiec wydaje sie byc podejrzane a chyba kazdy biker wie co to le toy albo bullitRYCHU_IDF pisze:Chcem zaznaczyć, że jak kumpel zapytał"co to za rama" właścicielodpowiedział:"JAKAŚ FRANCUSKA, NIEWIEM DOKŁADNIE< ALE DOBRA PODOBNO" dla mnie to podejrzane, ale mogę być w błędzie
n0 ridE n0 fUN