Macie sen?

Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

licze algorytmy wg. ktorych mozna obliczyc dziwne i bezuzyteczne rzeczy tudziez probuje ustalic funkcje ktora opisuje wahania nastroju w ciagu dnia....

okolo 3:00 rano wyszedlem z czyms takim: http://www.thc.j.com.pl/foxracer/inur/szesciokat.jpg
wzglednie proste ale o tej godzinie myslenie jest trudniejsze :DDDDD

a jak nie to muzyka i naprawianie roweru :>
www.trialshop.pl
Szczep
Kontakt:

Post autor: Szczep »

MrDiggy -> ..miałem już przypadek, że baterie sie wykonczyły, ale to sie dzieje raz na 5 lat :) nie no, budzik nie zadzwonił i wstałem o 11:30 wtedy, pamiętam tą cudowną chwilę. :D

Inur -> super takie funkcje, mam to tera na majmie (czyt. matmie) - ale nie takie zaawansowane, tylko podstawy.. :)

Ja to ide spać też z MP3, ale w słuchawkach.. Odpalam I-paq :P i lecimy playliste. :] Rano sie budze i słuchawki mam gdzieś pod kołdrą, I-paq leży przy łóżku wyświetlaczem do podłogi i ogólny bałaganik jest. :)

Jeśli nie mam nastroju do słuchania, to czytnę sobie jakąś gazete (tygodnik, miesięcznik) :P albo biore sie do jakiejś lektury co zawsze nauczyciele natrętni zadają. :/

A nie kłade sie tak wcześnie spać.. ponieważ najpierw 19-21 siedze przy kompie (jeśli zła pogoda, to siedze od obiadu), później robie lekcje (tragedia) i siedze (zależy ile tego) tak do 01:00, albo nawet 03:00 (tak siedziałem teraz w czwartek) :) i w międzyczasie jak nudzi mi sie rozwiązywanie i liczenie, wkuwanie, to odpalam kompa, siedze na forum i coś czasem napisze.. albo patrze sobie na zdjęcia na pinku..! :)

Mógłbym spróbować wyrwać jakąś książkę, która by mnie wciągnęła tak jak Przema.. :P chyba coś znajde.
pzdr :)
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Post autor: TwojaStara! »

Ale mówie wam ja to miałem ostatnio sen:/ Się zdołowałem jeszcze bardziej. Obecnie można powiedzieć że jestem bezrobotny bo nie mam ramki ponieważ ją połamałem;(.
(...)I Sobie tak rano wstaje bo dzwoni domofon. Odbieram a tam kolo mówi"poczta, paczka do pana"- no to otworzyłem drzwi:]. Odebrałem paczkę i odrazu rozpakowałem. W środku była nowa lśniąca ramka...i właśnie zaczął dzwonić zegarek i musiałem wstać do szkoły:/:(- dlaczego to nie mogła być prawda??!!!!!!!!!!!!!!
www.dirt71.prv.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Zawsze sny sie koncza w najfajniejszym momencie...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Inur
Kontakt:

mi sie czesto sni ze manuala robie, w sumie zawsze jak mi sie sni rower to manual... albo takie zajebiste sny ze biegam z niesamowita predkoscia i lekkoscia odbijam sie od ziemi robie krok co 10 metrow.... miodzio uczucie duzo bym dal zeby czegos takiego doswiadczyc
www.trialshop.pl
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

Inur manuale tez mi sie zawsze snia :) ze jade na manualu nie wiadomo ile ze wogole predkosc sie nie konczy a czasem mam tez tak ze spadam i przed sama ziemia jakby skrecam i lece znow w gore :P
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

MaxDamageDA
mysle, ze tak jest, bo wtedy zdajesz sobie sprawe, ze cos ci sie sni :D
adamek
Kontakt:

Post autor: adamek »

hah mi tez sie manuale czasem snia :D. Tyle ze sni mi sie ze sie wypierdzielam, budze sie i chwytam za plecy :D
www.projectfr.of.pl - zapraszam
adamek
Kontakt:

Post autor: adamek »

hah mi tez sie manuale czasem snia :D. Tyle ze sni mi sie ze sie wypierdzielam, budze sie i chwytam za plecy :D
www.projectfr.of.pl - zapraszam
Krusherd.dk
Kontakt:

Post autor: Krusherd.dk »

a ja mam problem
jak sobie dobrze poskacze na rowerze i pójde spać to czasami w nocy mam uczucie że nie mam gruntu pod nogami i mam wrażenie że spadam, to takie głupie, bo wiem że leże i nie moge spaść ale mój organizm ma jakiś ****** odruch, że musze zrobić coś w stylu brzuszka...
http://forum.bikeaction.pl/index.php
szele
Kontakt:

Post autor: szele »

heheh mi tez sie snia manuale :D i jeszcze skakanie bez ograniczen na przednim kole ( nie wiem czemu b o wogule sie tego nie ucze )

a kiedys mi sie snilo ze byla jakas wielka hopa tak z 5m i sie wybilem i lecialem tak dlugo i mnie wiatr znosil i juz chcialem wyladowac i nie moglem i juz normalnie takie nerwy taka panika jakby... ja mam duzo takich odchylow :P jak ktos chce poznac to piszcie :P:P:P:P
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
Inur
Kontakt:

moze mieliscie tez taka schize ze chcieliscie sobie wyobrazic ze robicie manuala po szynie i za kazdym razem spadaliscie? mnie to generalnie strasznie wkurwia kiedy probuje sobie wyobrazic jakis motyw i mimo ze dzieje sie to w mojej glowie to ciagle sa jakies problemy...!!
www.trialshop.pl
lizzard king
Kontakt:

Krusherd.dk ja mam to samo! nawet jak nie poskacze, to mi sie zdaza, ostatnio mialem takiego sna - jechalem sobie jakims wagonikiem :D, po kretej drodze, nie wiem gdzie to bylo, miejsce niby znane, ale nie moglem skojarzyc i nagle tor sie urwal i zaczalem spadac, widzialem, ze doaltuje do ziemi, ale nie moglem wyladowac... nagle sie zrobilo ciemno, a pozniej cos takiego jakby obraz w telewizorze "sniezyl"... no i sie obudzielm...
Krusherd.dk
Kontakt:

Post autor: Krusherd.dk »

kurde, połowa ludzi może do psychologa X_x ?
jak mam gorączke to mam różne dziwne sny. Normalnie nie mam, nie wiem dlaczego ale uciekam od myśli co sie dzieje z moim umysłem podczas kilku godzin snu. Jak mam jakiś koshmar to właśnie coś z szynami, pociągami, światłem i nieograniczoną prędkością: nie chce jechać dalej, nie moge ale wciąż wszystko rozmywa mi się przed oczami. Nie wiem czy to jakies przeżycia z dzieciństwa i podróże pociągiem :P
Kurde. mam dość tych zwierzeń ide spać, brrr o ile zasne...
http://forum.bikeaction.pl/index.php
lizzard king
Kontakt:

ja tez mam cos z pociagami, jak juz cos mi sie sni, to albo pociagi, albo wagoniki, albo szyny, albo... drabinka, ze wchodze, wchodze, wchodze, wchodze, wchodze i nagle spadam od chja dlugo i znowu wchodze....

glupie

ostatni sen jaki pamietam, to chyba bylo ze 3 miechy temu, wlasnie ten o wagoniku, a tak to mi sie nic nie snilo, tzn. nie pamietam...
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

ja czasem mam takie filmy ze juz zaczynam zasypiac to mi sie wkreca ze stoje i sie przewracam i zaraz uderze glowa np w sciane, albo ze spadam z jakiegos dachu i zawsze budze sie w momencie kiedy mialbym uderzyc a albo w sciane albo w ziemie itp... straszna schiza

teraz jest 00:32 i mi sie nie chce spać, troche pizdzi ale moze pojde na bika
slucham wlasnie muzy ze stronki http://www.heinekenmusic.pl/ (dobry jest ten pierwszy kawalek) ale ogolnie to chcialbym sie teraz znalezc w innym miejscu, w takim gdzie cos sie dzieje... :)
i tak najlepiej sie usypia przy kobiecie ale aktualnie jestem samotny, moze niedlugo wpadnie mi w oko jakas kochana bombergirl i zycie znow bedzie bardziej kolorowe bo zaczyna mi brakowac bliskosci takiej osoby ktora bedzie wazna czescia mojego zycia...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

najlepsze sa sny w ktorych zaczyna sie latac, najpierw peniawa ze jestes wysoko i sie unosisz a potem luzik i zapierdaczasz gdzie chcesz :D
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
motylek
Kontakt:

Post autor: motylek »

jak nie moge spac, to myśle o nim-> wtedy jeszcze bardziej nie moge zasnać :*:P
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

motylek pisze:jak nie moge spac, to myśle o nim-> wtedy jeszcze bardziej nie moge zasnać :*:P
a ja o niej:*
ODPOWIEDZ