Juz po I edycji PP w Warszawie...
Juz po I edycji PP w Warszawie...
No wlasnie... Mowcie jak bylo, kto zostal nagrodzony, ew. zapodajcie jakies fotki ;))
-
- Kontakt:
Deszcz spadl i cala trasa splywala w dol. Zawodnicy wpadali w hopki i wbijali sie w nie przednimi kolami, bloto zalepialo wszystko, ktos sie zaplatal w tasme nokia...
Co do miejsc to wsrod kobitek pierwsza byla dibi (gratulacje!) a dalej to nie wiem;)
Na chwilke wyszedl ksiezyc, ale okazalo sie, ze to tylko Koshal pokazal dupe a pozniej pomachal pindolem w strone widzow :)
Co do miejsc to wsrod kobitek pierwsza byla dibi (gratulacje!) a dalej to nie wiem;)
Na chwilke wyszedl ksiezyc, ale okazalo sie, ze to tylko Koshal pokazal dupe a pozniej pomachal pindolem w strone widzow :)
Oj błocko było straszne, najbardziej wpływało na pracę napędu. Na jeden obrót korbami łańcuch przeskakiwał mi jakieś 5 ząbków - i każdy tak miał. W sumie to całe zawody opierały się na sile i kondycji, bo żeby przejechać całą trasę trzeba było mieć konkretną parę z nogach.
wyniki elity: 1. Michał Kollbek 2. niestety nie pamiętam 3. Artur Miśkiewicz
wyniki pań: 1. Ania Rucińska 2. Justyna Frączek 3. Ania Sojka
wyniki elity: 1. Michał Kollbek 2. niestety nie pamiętam 3. Artur Miśkiewicz
wyniki pań: 1. Ania Rucińska 2. Justyna Frączek 3. Ania Sojka
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
eh zimno bylo nie wyczekalem do zjazdow w koncu... ale skoro mowicie ze nie bylo jakos super to nie zaluje az tak bardzo...
brawo kollbi zawsze wierzylem w niego hehehe :P
tylko dlaczego nie na pierwszym miejscu ktos z grawity :P
no i brawa dla koshala za zawsze swietne pomysly :]
eh kiedy beda nastepne zawody na kazoorach? to wpadne jeszcze raz jak (moze) bedzie ladna pogoda.
hmm a troche odejscie od tematu czy na smieciarze w tym roku cos bedzie czy nie?? rok tam nie bylem wiec nie wiem czy tam chociaz traska jest, tak sie pytam moze ktos-cos wie
pozdrawiam i brawa dla zawodnikow za wytrwalosc :D
brawo kollbi zawsze wierzylem w niego hehehe :P
tylko dlaczego nie na pierwszym miejscu ktos z grawity :P
no i brawa dla koshala za zawsze swietne pomysly :]
eh kiedy beda nastepne zawody na kazoorach? to wpadne jeszcze raz jak (moze) bedzie ladna pogoda.
hmm a troche odejscie od tematu czy na smieciarze w tym roku cos bedzie czy nie?? rok tam nie bylem wiec nie wiem czy tam chociaz traska jest, tak sie pytam moze ktos-cos wie
pozdrawiam i brawa dla zawodnikow za wytrwalosc :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Szusz: http://www.funbike.republika.pl/zdjecia ... _24/29.jpg < najlepsza fotka z zawodów :-)
Tak, przypominają się zawody w Zakopanem. Jest jednak spora różnica, gdyż w DH duża ilość błota dodała smaczku i trasa była po prostu bardzo trudna. Natomiast w przypadku wczorajszych zawodów 4X deszcz i błoto praktycznie uniemożliwił przeprowadzenie normalnych zawodów. Bardziej przypominało to DH niż 4X, bo nawet żadnej chopy nie można było skoczyć.
I warto chyba jeszcze zauwazyć, że była bardzo mała frekwencja wśród zawodników - coś koło 50.
I warto chyba jeszcze zauwazyć, że była bardzo mała frekwencja wśród zawodników - coś koło 50.
ładnie zryte byly te zawody w wawie- zero klimatu, zero organizacji!!ja pidole syf na maxa.....trasa beznadziejna jak na fulla do DH-na sztywniaka podobno daje rade-szczawno jest 100 razy lepsze. wyniki elita: 1.kolbek 2. joda 3. miskiewicz 4. sliwa 5. zielu 6. skowron 7. sliwka 8.cienciał 9. kucbor 10. koniuszewki ja dopiero na 21 :0 kapsztyl....reszty mi sie nie kce wypisywac......... tez bee mial fotki to dam linka i bedzie filmik za niedlugo.macie jeszcze jakies fajne fotoski?
Pozdrower, Majer
Majestro.....trasa może i jest beznadziejna jak na fulla do DH bo to trasa 4X, a w 4X się jeździ na sztywniaczkach lub fullach o małym skoku. Trzeba było zobaczyć jak dzień wcześniej dużo ludzi trenowało.....wszyscy zapieprzali pięknie po wszystkich hopach, tor był przygotowany idealnie. I nie mów że Szczawno jest 100 razy lepsze bo pewnie ani nie widziałeś jak się jeździ na kazurce po suchym, ani nie widziałeś jakby wyglądały zawody w Szczawnie gdyby były takie warunki pogodowe. Jak narazie wszystkie zawody w Szczawnie rozgrywane były przy suchutkim torze i ładnej pogodzie......gdyby boło takie błoto to też nikt nie skoczyłby BigSzczawiany.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg