tvn
-
- Kontakt:
ja skomentuje to tak:" elo no jak ktos jest ziomalem i my jezdzimy i on kreci triki to my lapiemy zajawke i robimy coraz bardziej hard corowe zeczy i jak ma zajewke....(...)... elo...(..) ziomalskie...(...)...hardcore..."
nierozumiem kazali im tak mowic chyba ze wszystkich to nypel nie mowil elo , hard core, ziomale i zajawka. strasznie nienaturalne bylo.
ale w miare fajnie pokazane szkoda ze tak krutko , ladnie wygladal zlozony ns subaru.
nierozumiem kazali im tak mowic chyba ze wszystkich to nypel nie mowil elo , hard core, ziomale i zajawka. strasznie nienaturalne bylo.
ale w miare fajnie pokazane szkoda ze tak krutko , ladnie wygladal zlozony ns subaru.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ej ja wlasnie odnosnie tej kontuzji, dajci mi jakis kontakt do niego (Nypla), musze cos obgadac, miałem to samo z płucami (bo to chyba On o tym mówił) i mam pewne obawy co do tego.devill pisze:a jak pan Nypel cos mi przesłyszalo czy była mowa o jakiejś kontuzji??
jak ktos ma to zeby nie było ze zaraz wszyscy sie dowiedzą, poprosze poprostu na mail, obiecuje nikomu wiecej nie dam, to dla mnie dosyc wazne wiec..
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
-
- Kontakt: