Napad na bikera !!!
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Popełniłes pare błedów, ale sam nie wiem, pewnie ja tez bym je popełnił gdyby to mnie kroili. Zycze zeby wszystko sie znalazło, a jak znajdziecie kolesia to wez tate, kolegów i sie na kutasa zaczajcie i tak napierdolcie zeby nigdy mu sie krasc nie zachciało...Najlepiej postraszcie ze potym jak mu nakopiecie zaraz mu wbijecie nóz w dupe...Koles sie posra ze starchu wiec wtedy wywiezc mende do lasu, niech sie rozbiera do naga , ciuchy spalcie i zostawcie **** :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
-
- Kontakt:
no sprawa dziwna ale spox inaczej sie mowi jak sie czyta takie cos niz sie tam stoi w srodku wydarzen ... ja osobiscie nigdy bym nie wozil sie z laptopem itd ... tyle spox ze policja sie zjawila szybko...polaz po lombardach czy cos ... moze ktos cie wystawil z tymi gratami ?? bo zlodziej to totalny farciaz by byl zeby podbic do gosci na bike i taki lup zgarnac rodem z wyposazenia biznesmena ... powodzenia w odzyskaniu i zeby gnoja wsadzili
-
- Kontakt:
Zdziwisz sie co ludzie do komisow przynosza...kondzik16 pisze:pewnie miales tego laptopa zeby zgrac foty i filmy. ale coz szkoda ja mysle zes ei znajdzie bo takie głąby nie maja pojecia komu to psrzedac i wystawiaja na allegro albo bazarach
pozdr i rzycze powodzenia!!!
Uwazasz wiec, ze dresiarstwo to 'głaby' i nie potrafia sprzedac u naziemnego, dlatego sprzedaja na allegro (co chyba wydaje sie nieco trudniejsze dla glaba)? lol?
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
No Buzz jest prawdopodobienstwo, ze koles jest z koperniola.
Tak by go ktos widzial na miqlach i kojarzyl.
Oj a widze tutaj wypowiedzi samych madrych osob... Nie mowcie, ze byscie mu wdeptali w ziemie glowe, bo nie byliscie prawdopodobnie w takiej sytuacji i nie wiecie jak byscie sie zachowali ...Ja wychodze z zalozenia, ze wole stracic aparat niz zdrowie. Stalo sie i tyle. Teraz tylko trzeba byc czujnym, moze te rzeczy sie odnajda.
Pozdrawiam :)
Tak by go ktos widzial na miqlach i kojarzyl.
Oj a widze tutaj wypowiedzi samych madrych osob... Nie mowcie, ze byscie mu wdeptali w ziemie glowe, bo nie byliscie prawdopodobnie w takiej sytuacji i nie wiecie jak byscie sie zachowali ...Ja wychodze z zalozenia, ze wole stracic aparat niz zdrowie. Stalo sie i tyle. Teraz tylko trzeba byc czujnym, moze te rzeczy sie odnajda.
Pozdrawiam :)
Wiedzmin brak mis low jak przeczytalem twoja wypowiedz! CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM trudna sprawa:/
znajdzie sie trzba dobrze sie rozgladac!
ciekawe co by zrobila wiekszosc z was jakby tak was zaatakowali:| wiekszosc srala by i spierdalala jak najdalej chociarz ja bym kumpla nie zostawil
pozdrowienia
znajdzie sie trzba dobrze sie rozgladac!
ciekawe co by zrobila wiekszosc z was jakby tak was zaatakowali:| wiekszosc srala by i spierdalala jak najdalej chociarz ja bym kumpla nie zostawil
pozdrowienia
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
-
- Kontakt:
jak nie ma, co nie ma ? wszedzie na swiecie sa dzielnice gdzie mozna stracic nie tylko kase, rower ale i zycie. Pewnie ze np w Irlandi jest zupelnie inny poziom zycia i na podjazdach przed domem masz fury klasy Audi A4. Spojzcie na UK ktora moim zdaniem jest krajem gdzie street & dirt rozwinol sie w zastraszajacym tempie. Tam sa takie rowerki ze mala bania i tez gina, a standard zycia jest zupelnie inny. Wszedzie znajda sie zlodzieje i tyle. Niestety Polska jest krajem spod znaku ZAZDROSCI i ZAWISCI. Zamiast pracowac, zdobyc kase na cos fajnego to albo sie kradnie albo niszczy komus zeby sie tym nie nacieszy. FAKT faktem ze Polska jest pojebanym krajem ale nic sie tutaj nie zmieni a smiem watpic ze bedzie jeszcze gorzej
n0 ridE n0 fUN