giant ac 2005
giant ac 2005
Czesć, co sądzicie o Giancie AC 2005. Mam zamiargo kupic. w sklepie chcą mi go sprzedać za 3700 (oficjalna cena 4299). Opłaca się ten interes? Czy ktoś z freerider`ów odwiedzających to forum, ma taki rower, albo ramę AC? Co sądzicie o piastach Formula? Słyszał ktos kiedys o damperach Gianta?? Manitou Splice??? Hayesy Sole???
Za taka kase sie oplaca, juz kiedys byla rozmowa na ten temat. Ja mialaem mozliwosc go kupic za 3,5 ale jednak sie powstrzymalem. Uwazam ze jest to dobra opcja jak masz jeszcze troche kasy zeby zmienic chociazby ten widelec. Na logike za 3,7 tys masz kompletny rower na dobrej ramie na bazie ktorej mozesz zbudowac konkret rower. Osobiscie jedyne do czego mialbym jakies ale to damper i amor. Wszystko tez zalezy od tego ile wazysz bo mysle ze przy wadze ok 60 kg to spokojnie mozna 1 sezon przejezdzic a pozniej pomyslec o rozbudowie. Uwazam ze za taka kase jak najbardziej warto !!!
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt:
O rame sie nie martw tak szybko Ci nie peknie. Piasty formuli nie sa zle, jedyne co powiedzialem to damper i amor. Dzisiaj widzialem z bliska ten rower w sklepie i wyglada na prawde swietnie ale amorek jest taki hmm no cos ala jakis mcr czy exr czy jak sie ten badziew marzoka nazywal. ALe rowerek jak najbardziej spoko.
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
che ja mam na stanie do załatwienia po konkretnych cenach u dilera Gianta :) mam na stronie foty tego AC i miałem je jeko pierwszy :) rower jest naprawde wart chodzby z racjii tego że sama rama stoi po 2,500 zł a reszta ?komplet kuł to jusz masz kolejne 800 zł hample następne 700 zł to jusz 3000 i co reszta gratis ?? :) jestem w stanie załatwić tego bike`a mamy go na sklepie jak coś :) i moge foty posłać tyle że nowe bym musiał iść zrobić :) a co do ceny to sie da całkiem nieźle obmiżyć z detalicznej a zwaszcza jak kupisz u dialera :) pozdro
http://kubuspunxdh.pinkbike.com/
www.ncb.com.pl
Authorized Marzocchi Mechanics
www.ncb.com.pl
Authorized Marzocchi Mechanics