siema , potrzebuję szybko fachowej rady , mam do wzięcia dirt jumper 2003 ale wedłóg mnie ma pękniętya koronę , albo była dolewka do odlewu jeśli coś takiego można brać pod uwagę wogle , dajcie znać i wyślę fotki na meila i powiedzcie co myślicie , bardzoę będe wdzięczny zaq fachową radę , ale strasznie mi się śpieszy ....
eman , nie zupełnie innaczej n a górze korony jest taki placek jakby doklejoy , na pęknięcie mi to nie wygląda , bardziej na dolewkę do odlewyu ale w życiu takiej nie widziałem
hehehe...też mam dj i dziwne przebarwienia na górnej czesci korony po lewej stronie pomiedzy róra sterowa a "wentylkiem". Jak bys kupował odemnie dj 1 to tez bys sie zastanawiał czy to nie jest jakis "doklejony" placek alu...a wszystko przez pancerz od hayesa :)
Pozdro
no właśnie na pęknięcie to nie wygląda , gość mówi zę te wgłębienia otaczające placek są ledwo wyczówalne pod palcem dlatego na fotach w pewnym momencie zaznaczył kredką , myślę że to jakieś uszkodzenie przy odlewaniu ??????? co sądzicie? pancerz?
to jest pancerz koles mial na bank na korone naklejona izolacje i na to pancerz ktory spial zipami. a te slady to nie zaden bląd przy odlewaniu tylko slad po tasmie
pozdr