Mam taki pomysl , by zrobic pozadny tor north shore w tarnowie na górze św. Marcina . Ten koncowy kawalek byl spoko , ale jakis ****** to rozwalił . Dlatego dobrze by bylo zrobic uczciwy :). A tak poza tym to jeszcze mozna by ulepszyc skocznie i trasy < wiecej band > i bardziej urozmaicic. Mamy jedeno z lepszych miejsc w okolicy - trzeba to wykorzytac-- [ cos mniej wiecej jak Wolski w KRK ] . Co o tym myslicie????
Heh..nie jezdzilem przez prawie 5 miechow to sie nic nie dzieje w Tarnowie :P Nie no zartuje ....trzeba dzialac...maturki sie koncza to bede mial czas. W tym tyg musze kogos dorwac i isc do Urzedu Miasta aby umowic sie na rozmowe z Prezydentem w sprawie naszego toru dirtowego ! - bo chyba o nas zapomnieli ...a nad NS trzeba pomyslec a nie robic w kazdym miejscu 3-5m NS i zeskok tak samo z trasami ...3-4 trasy a zadna tak naprawde nie skonczona ..bezsens ;/
Ja tez wlasnie musze jeszcze sesje skonczyc:). I wlasnie te poobkrajane trasy i ns ( tzn brak ) pasuje zlozyc w jedna pozadna calosc . Chętnie widziane jakies pomysly.. A ten tor to juz w obiegu??/. Nie slyszalem oo tym :0
ja tylko mysle komu chcialo sie w taka pogode tam isc i to zniszczyc!:( szlag trafilo 5 dni roboty! Co komu to przeszkadzalo? No ale racja, trzeba to odbudowac, bo jest te 3-4 trasy wsumie. I kazdej cos brakuje! Co do prezydenta, to moze sie z Toba TT wyrwe zobaczymy.
łał wreszcie ktos ze swoich na tym forum :) :P a co do nortszora to ja mysle ze pasowalo by zrobic jeszcze dalej od sciezek i wiaduktu tak zeby jak najmniej ludzi spoza srodowiska o nim wiedzialo
eh pomyslow nie ma?:| kicha jest... ktos dokladnie wiedzial co z tym zrobic! NS jest doszczetnie rozp*******!! ;| w deszcz burze, bloto po kostki ktos tam poszedl i to zniszczyl... no szczyt poprostu!:( ale damy rade, czesc niech sie wezmie za odbudowe NSa i budowanie, wyzejt ej czesci technicznej ktora byla planowana, reszta naprawic i odnowic trase nr. 1, licze ze BRAST i Yankees wezma sie i zrobia do konca trase nr. 2 bo jest fajna;) i mozemy wrocic do starej, z hopami! no nie wiem pisac co myslicie:)
Zapomnialem dodac na gorze! www.mar3k.jasna.tarnow.pl - adres gdzie sa foty z budowy i ogolnie galeria z kilku dni! prawie all foty sa z NSa i filmiki tez, ktos sie nameczyl by to zniszczyc...
z tego co widze to byl spoko ten NS . a ja na nastepny dzien przyjechalem , zaraz po rozwaleniu :/ i nie zdazylem skoczyc.. Ale pasowaloby zrobic go jeszcze raz lepiej :) i dolozyc kilka elemntow <czyt. powiekszyc> i polączyc sesnownie z trasami z gory { nie wiem ktory nr ale ..} <<<>>>