Pytanko

chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Pytanko

Post autor: chrosciel »

Sorka ze zasmiecam tym forum ale mam pytanie:

Czy kogos z was obraziłem tym że wyrazam tu na forum w sposób posredni moje zdanie na temat kleru, całego koscioła, polityki polskiej, sejmu?
Chodzi mi tutaj o rubrykę "skąd"gdzie do niedawna miałem napis:
"Polska kraj ziemniakami i pedalskim klerem płynący" lecz na prosbe nikoma zmieniłem na taki jaki widzicie po lewej stronie (pewnie tego jeszcze nie zauwazył i dlatego nie mam wiadomosci z prosba o zmiane) a takze o podpis, rubrykę zainteresowania itp.

Jeszcze raz sorka za ten głupi post ale powodowany poczciwymi powodami wolałem sie zapytac by nie wywołac czegos w stylu wojny religijno-politycznej jak mój poprzedni post z pytaniem czemu dzikus nienawidzi kleru itp...

Oczywiście jezeli komus nie odpowiada to co robie to zaprzestane tego procederu

Ale pierdole od rzeczy...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

szczerze mówiąc każdy może wyrażać swoje poglądy, poza tym w większości popieram twoje zdanie: polityka u nas jest do dupy, kościół się wpieprza tam gdzie nie trzeba itp.

może za jakieś 20 lat będzie lepiej...
DJ
Kontakt:

Post autor: DJ »

Tak jak kolega wyżyje powiedział. Każdy ma swoje zdanie na temat
Tak było i bedzie
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Ja pierdole!!!

Normalnie jakbym BRAVO czytał!!! Chrosciel i co? Tlumaczyc sie bedziesz? W wielkiego toleranta sie bawisz? Ja moge rownie dobrze sobie wpierdolic na status ze jebie katolow i myslisz ze bede ich potem przepraszal albo pytal o ich zdanie na ten temat? W ogole nie powinno byc takich dyskusji. Jeslis madry to nie bedziesz sie obnosil ze swoja ateistoscia i antybytem do wszystkiego tylko siedzial cicho i nie zgrywal bohatera. A przepraszanie za swoje poglady jest chyba jedna z najbardziej NIEhonorowych i gejowskich rzeczy. All.
goRz
Kontakt:

Post autor: goRz »

"gejwoskie" .... nie no ....
"Hey ho lets go!"
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

a ja robie wielka kupe na wszystkich księży i polityków, nie ma sie co tłumaczyc chrosciel bo 'POLSKA KONSTYTUCJA GWARANTUJE KAŻDEMU OBYWATELOWI WOLNOŚĆ POGLĄDÓW I WYZNANIA", wiec se gadamy co chcemy, pozdro
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

a jak jak to mowi słynna piosenka

"...niech żyje wolność wolność i swoboda...'
A tam
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

pisz co chcesz ... tymbardziej ze raczej sie z toba zgadzam :]
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
buba
Kontakt:

Post autor: buba »

hmmmmm.... to ja tylko zauwaze, ze to jest dh-zone a nie anty-kler-zone wiec:
1/ takie obwieszczenia sa ni w piec ni w dziewiec - po prostu nijak sie maja do tematyki forum
2/ sadze, ze wsrod 1000 zarejestrowanych uzytkownikow spokojnie znajdzie sie pare osob gleboko wierzacych i takie obwieszczenia moga ich... co tu duzo mowic.... urazac
3/ generalnie jestem zmeczony polityka, religia, praca i setkami innych dupereli i na dh-zone przychodze pogadac o tym co lubie, zeby wyluzowac a nie kontynuowac te same tematy tylko w innym gronie
Tak wlasnie mysle
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

ja ujme to tak: DEATHWITCH!!!JEB SIE CZLOWIEKU!!!!JESLI UMIEJETNOSC PRZYZNANIA SIE DO BLEDU/PRZEWINIENIA JEST STRATA HONORU TO JA CI WSPOLCZUJE!!a co do autora to dla mnie lekkim przegieciem jest wsadzanie do jednego wora wszystkich ksiezy...i obnoszenie sie z nienawiscia do nich...a co do wolnosci slowa to jest ok ale dopoki nie obraza kogos innego...moja wolnosc konczy sie tam gdzie zaczyna sie wolnosc kogos innego...tak wiec sadze ze temat Chrosciela jest calkiem do rzeczy...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
chrosciel
Kontakt:

Własnie ten post jest skierowany do tych kilku osób które moga byc głeboko wierzące itd a nie do takich jak deathwitch które zwyzywają kazdego niewiadomo na co i po co...
A jesli pytanie czy kogos nie urazam tym ze tak mówie i ze wyrazam to zdanie własnie tutaj uwazasz za gejowskie i nie honorowe to lepiej idz sie mamy zapytaj co te słowa znacżą, to wtedy mozemy pogadać...

Piotrex:
Ja miam jedynie poglady anty klerykalne w stosunku do ksiezy homoseksualistów i pedofilii, wiem dobrze ze sa ksieza naprawde spoko i do nich podchodze z pełnym szacunkiem, ale osoby które czują powołanie do sutanny i molestują dzieci, grają w pokera na niebotyczne sumy, chodzą na prostytutki to poprostu obraza polski jest i tyle...

A co do sejmu i polityki polskiej to chyba nikt sie postawi:DDD

Deathwith:

Wez idz z tego forum albo zmien sie choc troche bo raczej kiepsko widze twoją przyszłosc tutaj... Albo nie...Niech kazdy mówi i mysli co chce, ale Ty 7 razy sie zastanów nim cos napiszesz

To byłoby na tyle
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

ale Twoj opis skad byl wrzuceniem wszystkich do jednego wora:z kraju (...) pedalskim klerem plynacym..
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
chrosciel
Kontakt:

Owszem tutaj mnie zagiąłeś...To poprostu było zwykła niescisłośc dlatego tego podpisu (no rubryki) juz nie ma...
buba
Kontakt:

Post autor: buba »

hehehe no popatrz chrosciel, teraz spokojnie mozesz za dobry przyklad sluzyc ;)
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

Wiesz co szczerze mówiąc to większość ludzi gówno obchodzi kto skąd jest ważne że porozmawiać się z nim da :P (bez obrazy) Restekpa
The Power Is On Your Side !!!
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Och.

Ma Pan racje, Panie Chrosciel. Przyrzekam, zmienie sie. W niedziele pojde najpierw do kosciolka sie wyspowiadac a potem przeczytam kilka ksiazek i popytam mamy o znaczenie kilku slow. Czy wtedy bede juz taki fajny jak Pan, zebym mogl dalej tu pisac?

Prosze o szybka odpowiedz
Z powazaniem
11 letni Łukasz
chrosciel
Kontakt:

Boze deathwitch...człowieku ja nie robie Ci zadnych wyrzutów ani nic tylko prosze zastanów sie nad tym co i kiedy piszesz, bo po prostu czasem nie ma to sensu i dosc czesto jest po prostu...głupie
jezeli nie rozumiesz tego ze wole sie spytac czy kogos nie urazam tym ze mówie tak a nie inaczej to masz naprawde duzy problem bo wydaje mi sie ze jednak ma to co zrobiłem jakis sens i nie jest az takie głupie...
A poza tym nie mówie ze ja jestem taki super i wogóle zawsze wpisze wszystko dobrze - poprostu mysle nad tym co robie...
ODPOWIEDZ