dmr... northshore... shimano ?
dmr... northshore... shimano ?
witam
ktora piaste wy byscie wybrali (krotkie i zwiezle odpowiedzi)
1) dmr revolver UZYWANY za 150zl
2) northshore Coaster Single Speed NOWY za 159zl (juz plyna do polski)
3) shimano dx (2002) nie wiem za ile i w ogole gdzie go moge dostac :) ale mi sie podoba ta piasta :)
pozdro. jeszcze raz prosze o krotkie wypowiedzi !!
www.skibike.neostrada.pl
ktora piaste wy byscie wybrali (krotkie i zwiezle odpowiedzi)
1) dmr revolver UZYWANY za 150zl
2) northshore Coaster Single Speed NOWY za 159zl (juz plyna do polski)
3) shimano dx (2002) nie wiem za ile i w ogole gdzie go moge dostac :) ale mi sie podoba ta piasta :)
pozdro. jeszcze raz prosze o krotkie wypowiedzi !!
www.skibike.neostrada.pl
Jesli jezdzisz z tarcza z tylu to zwroc uwage czy DMR jest z adapterem nakrecanym czy nie. Jesli ma adapter to sobie daruj bo bedzie Ci sie odkrecal przy hamowaniu jadac tylem Ale generalnie daje rade. Co do reszty sie nie wypowiem bo nie jezdzilem DMR mam i polecam tylko lipa wlasnie z tym adapterem....
n0 ridE n0 fUN
juz kilka razy pisalem, mam nsx. co prawwda nie te co sprzedaja, ale wczesniejsza wersje "testowa" z duzym gwintem. jak narazie jest spoko nie mam do niej zadnych zastrzezen, kreci sie jak nowa, oska tez niezle sie trzyma a bylo juz troche niedolotow. ogolnie polecam jak za taka cene
sikun jestes...
kurde no, troche sie smieszalem... bo wsumie dmra moge miec juz w ten weekend napewno, a co do tych nsx`ow to ciagle nie wiadomo bo ta 7anna to jest malo wiarygodny dystrybutor, juz od lutego czekam na ta piaste (nsx) ! co do tych wolnobiegow to w obu sie jest 14t, i to przelozenie mi w zupelnosci pasuje !! dobra, czekam dalej na wasze wypowiedzi !! ale tymczasowo dzieki za wszytskie posty z waszej strony !
ps. co do tych "13-latkow" to oczywiscie ze nie wszystkich, grzechem jest wsadac kazdego dualowca do jednego worka ,prawda :P bueueheeheh
ps. co do tych "13-latkow" to oczywiscie ze nie wszystkich, grzechem jest wsadac kazdego dualowca do jednego worka ,prawda :P bueueheeheh
majnen galerien:
www.mustava.prv.pl
www.mustava.prv.pl
super firma... hehhehe
przeczytaj sobie to:
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... 885#209885
zanim zdecydujesz sie na piasty tej firmy
przeczytaj sobie to:
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... 885#209885
zanim zdecydujesz sie na piasty tej firmy