FOTO TYGODNIA! TO PEDAŁY????
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dmitrij pisze:zły dotyk bola całe zycie. Co niektórzy chyba zostali dotknięci w dzieciństwie...
gadasz jak feministka...
ja jestem konserwatysta w tych sprawach i nigdy w zyciu bym nie zaglosowal za legalizacja zwiazkow homo, dla mnie to jest po prostu obrzydliwe...
wole kobiety i tylko dla tego wedlug ciebie jestem "dotknięty"?
zdziwie cie bo mam zwykla rodzine, rodzicow, dziadkow i przodkow ktorzy mieli zasady i zawsze im zalezalo zebym wyszedl na czlowieka.
nie bede nikogo bil z tego powodu ze jst gejem ale nie bede tez popierał...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
PRIMO:
Nie mówmy PEDAŁY (to jest jednak dość obrażliwe), lecz po prostu GEJE. Każdemu człowiekowi należy się szacunek.
SECUNDO:
Super fota. Dobre ujęcie. Jesteśmy skażeni - każdy, kto zobaczył to zdjęcie od razu pomyślał sobie o orientacji seksualnej tych bikerów, zamiast o innej okoliczności, n.p. jeden drugiego holuje, lub gratuluje mu udanego zjazdu.
TERCIO:
Spotkałem paru gejów w życiu (bez podtekstów !!!) - zwykli ludzie. Są dla mnie okay. Do momentu, kiedy któryś z nich zacznie się do mnie podwalać - wtedy mówię FUCK OFF!!!
Nie mówmy PEDAŁY (to jest jednak dość obrażliwe), lecz po prostu GEJE. Każdemu człowiekowi należy się szacunek.
SECUNDO:
Super fota. Dobre ujęcie. Jesteśmy skażeni - każdy, kto zobaczył to zdjęcie od razu pomyślał sobie o orientacji seksualnej tych bikerów, zamiast o innej okoliczności, n.p. jeden drugiego holuje, lub gratuluje mu udanego zjazdu.
TERCIO:
Spotkałem paru gejów w życiu (bez podtekstów !!!) - zwykli ludzie. Są dla mnie okay. Do momentu, kiedy któryś z nich zacznie się do mnie podwalać - wtedy mówię FUCK OFF!!!
just gimme some weez
gimme some sunshine, one piece...
gimme some sunshine, one piece...
ja jak zobaczyłem to zdjęcie to ... nic sobie nie pomyślałem. Stwierdzam iż to bardzo fajne zdjęcie jest i ja [dawno temu jak jeszcze bawiłem sie w leśne zjazdy] po dobrym zjeździe też przybijaliśmy sobie "piąteczki"... także nie wiem co wy w tym złego widzicie. To juz wyjdzie na to że nawet koledze ręki podaćnie można bo zaraz zaczną cię prześladować o homoseksualizm... :| Panowie! Troche dziwne podejście... takie troche archaiczne. :|
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|