szkola ponad gimnazjalna LO
szkola ponad gimnazjalna LO
no wiec w jakich skzolach jkestescie?? co mozecie o neij pwiedizec zachecajacego ?? ile miliscie punktow razem :) tylko prosze bez szko gdiz trzeba miec 150 punktow!!!!!
-
- Kontakt:
Uciekłem z kraju przed egzaminem i poszedłem do zawodówki, tak zwana Erhvervsklasse
Jesetem jedynym białym w klasie, ostatnio rysowałem cyferki na matematyce, przez ten cały tydzień robie prezentacje w Powerpoincie.
Klasa nie wymagała niczego, większość ludzi w mojej klasie nie miała edukacji ale i tak jest fajnie, kończe zwykle o 12 i mam pełno czasu na bike'a
Na przerwach (każda 30min) zwykle patrze się na bijących się arabów i grających w pingponga azjatów. Jest naprawde ciekawie!
Gorąco polecam !
Jesetem jedynym białym w klasie, ostatnio rysowałem cyferki na matematyce, przez ten cały tydzień robie prezentacje w Powerpoincie.
Klasa nie wymagała niczego, większość ludzi w mojej klasie nie miała edukacji ale i tak jest fajnie, kończe zwykle o 12 i mam pełno czasu na bike'a
Na przerwach (każda 30min) zwykle patrze się na bijących się arabów i grających w pingponga azjatów. Jest naprawde ciekawie!
Gorąco polecam !
http://forum.bikeaction.pl/index.php
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: