pęknięta korona DJ 2003 , ktoś widział ? pomocy?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak bys mogl to podeslij jakies foty na maila rompek@o2.pl
-
- Kontakt:
widzialem zdjecia i prawde mówiąc nie wiem co sądzić na ten temat. Korona wyglada niby ok a caly ten placek jest conajmniej dziwniy. Wydaje mi sie jednak że nie jest to alu ponieważ nie uzyskali by przy dolewaniu tak regularnych kształtów...a do tego wogole by sie to nie trzymalo, bo musial bys stopic alu z ktorego korna byla juz zrobiona zeby się to połączyło. W pierwszej chwili jak dostałem fotki pomyslalem ze to moze taka naklejka krarbonowa seltaza(tylko pomalowana na kolor alu) jak sie nakleja na ramke zeby nie ocierał pancerz, ale później przeczytałem że gość ma to od nowości i takie dostał w sklepie :/ . Naprawde dziwna sprawa.
Wyslij fote, obok mnie jest serwis i w ogóle głowny dystrybutor na polske marzocchi to moge spytac... poledh@interia.pl
Mój filmik- http://thebikezone.w.interia.pl/
jaco-16@tlen.pl wyślij i mi a jeśli chodzi to nawet jak pęknięta korona to można go wziąśc tylko zależy za ile ja jak bym miał do kupienia takiego dj z pękniętą korona bardzo tanio to bym wzioł
wyslij na bike_pol@o2.pl albo niech ktos te foty wrzuci na pikbike'a jesli desertpunk nie moze
-
- Kontakt:
słuchajcie więcej fotek tego amora jest tu www.sto.ilkus.pl w dziale download , do ściągnięcia , są tam zdjęcia korony od dołu i widać tam taki malutki paseczek po lewej stronie zwróćcie uwagę to jest ta kreska co jest tesz na górze , niezła checa co? , ten amor przyjechał w 2003 roku z kanady ze sklepu , kolo jeździł dwalata i nic więc to chyba musi być jakać mechqaniczna usterka
-
- Kontakt:
Rozmawiałem z kolesiami z serwisu Marzocchi, w tym Amorze trzeba by wymienić koronę a do tego olej i uszczelki. Nowa korona kosztuje koło 500 zł!!! Plus olej uszczelki koło 100 zł i serwis 60zł. Także trochę dużo. Nowy Dirt Jumper 2 z 2004 kosztuje 1200 zł. Więc chyba lepiej kupić nowego.
Mój filmik- http://thebikezone.w.interia.pl/
-
- Kontakt:
wyjąłęm za 650 zeta, teraz do poledh- stary rozumiem ze wydaje im się po zdjęciach że niewiadomo co , mi też się tak wydawało ale po pierwsze to korona jest porysowana a nie pęknięta ,( pęknięte alu wygląda troche innaczej), a na fotach wygląda to jak nie wiadomo co , wogóle to skond do ***** te typy w serwisie majuą wiedzieć kiedy w amorku był wymieniany olej , wyobraż sobie ze olej i uszczelki wymienione były 3 tyg temu , w serwisie to zawsze tak pierdolą , a najlepiej to jusz żeby przynieść im ten amor i zrobią ci serwisik kurwa za 60 plus olej 100 a najlepiej to żeby im zanieść i oni wymienią mi jeszcze korone i za jakieś marne 660 zeta bedzie gitara bez sensu, mój znajomy robi mi olej , uszczelki za 50 zeta w sklepie w centrum wawy , więc te typy z serwisu co mi o nich mówisz mogą się połozyć i nie oddychać , a swoją drogą dzięki za odzef pozdro