dobry mechanikal??? lub hydraulik pisać
dobry mechanikal??? lub hydraulik pisać
Wiatm! poszukuje jakiegoś dobrego hamulca mechanicznego lub hydraulikala do streetu i dualu tak do 500zł ale hydraulikali nie ma takich tanich a dobrych. Chodzi mi o dwa hample na t i p. pozdro
DtoM
hmm jesli chodzi ci o dwa na raz to hydraulika nie znajdziesz w takiej cenie chyba ze uzywanego. sa jakies hayesy mechaniczne za 239 zybla sztyka ale czy ja wiem czy jest sens branie najgorszych modeli? pozbieralbym jeszcze z 200 zybla i kupilbym deore 525. wiem ze latwo powiedziec dozbieraj ale po prostu nic nie zastapi hydrulika. nawet najlepszy mechaniczny nie ma takiej mocy jak kiepski hydraulik. bierz albo jeden hydraulik a potem kupisz se drugi albo zbieraj. a jesli do streetu to raczej male tarcze bo duzymi mozesz zachaczyc o murek(ja tak zrobilem) wiem ze to cool szpan 8 calowe tarcze ale to gdy naprawde grzejesz.
Mandark, nie przesadzaj, jest wiele dobrych mechaników, LEPSZYCH od niejednego hydraulika, ale WSZYSTKO zalezy od WYREGÓLOWANIA!!!! Mone mechaniaki, właśnie te najtańsze, jeszcze nigdy nie zawiodły, bo o ni dbam, są pięknie wyrególowane, a jak klamke naciskasz, to jak hydraulik....z jednym palcem jest spx, z dwoma przez kiere lecisz, więc nawet lepiej, jak nie masz wyczucia :) W tej cenie masz z MX-2 HD, jak się potargujesz, BB tez pewnie za to kupisz......ogólnie złe hamulce nie są, ale wiadomo, zę brakuje im też trochę do drożyszych :)
http://dhcyc.pinkbike.com
no wiem ze za 599 dorwe, ale mi chodzi o mechanika bo jak narazie nie mam aksy zeby wydawac 1300zl na hayesy :/ chce kupic tarcze na tyl na przedzie narazie chyba zostawie V-ke a jesli chodzi o kase to max co moge wydac to 300zl wiec prosze o konkretne porady.
Site: www.keydesigner.pl
Photo: www.pinkbike.com/photo/647707/
Photo: www.pinkbike.com/photo/647707/