Nokia City Event - Warszawa
Nokia City Event - Warszawa
Dzis dostałem tego maila ,jednak najbardziej interesuja mnie szczegóły dotyczace bików oczywiście a stronka w linku na samym dole nie bardzo mi się odpala,pozdrawiam:
Nadchodzi - Nokia City Event - miejska impreza wszechczasów. 21 maja pod Pałacem Kultury zebraliśmy specjalnie dla Was najbardziej ekstremalne sporty. Będziesz miał okazje podziwiać zawodowców i samemu spróbować sił w tych dyscyplinach.
W programie:
Rolkarze na rampie, ludzie-pająki na ściankach wspinaczkowych, freestylowi rowerzyści na skoczniach i przeszkodach, tancerze breakdance i wojownicy Capoeira.... a wszystko w rytm muzy i wizualizacji prezentowanych przez najlepszych DJ i VJ oraz zespoły Zipera i Łąki Łan.
Dodatkowo mobilne granie na platformie N-Gage - niesamowitej multimedialnej ciężarówce pełnej rozrywki, a także walki laserowe w Strefie 51 i Club Nokia Zone ze specjalnymi atrakcjami dla członków Club Nokia (weźcie swoje karty klubowe!). A na deser koncerty Sidney Polaka i Sistars oraz wielki finał - pokaz sztucznych ogni.
Już teraz zarezerwuj cały dzień, bierz znajomych i wpadajcie pod Pałac Kultury 21 maja!
Szczegóły na www.nokia.com.pl/CityEvent
Nadchodzi - Nokia City Event - miejska impreza wszechczasów. 21 maja pod Pałacem Kultury zebraliśmy specjalnie dla Was najbardziej ekstremalne sporty. Będziesz miał okazje podziwiać zawodowców i samemu spróbować sił w tych dyscyplinach.
W programie:
Rolkarze na rampie, ludzie-pająki na ściankach wspinaczkowych, freestylowi rowerzyści na skoczniach i przeszkodach, tancerze breakdance i wojownicy Capoeira.... a wszystko w rytm muzy i wizualizacji prezentowanych przez najlepszych DJ i VJ oraz zespoły Zipera i Łąki Łan.
Dodatkowo mobilne granie na platformie N-Gage - niesamowitej multimedialnej ciężarówce pełnej rozrywki, a także walki laserowe w Strefie 51 i Club Nokia Zone ze specjalnymi atrakcjami dla członków Club Nokia (weźcie swoje karty klubowe!). A na deser koncerty Sidney Polaka i Sistars oraz wielki finał - pokaz sztucznych ogni.
Już teraz zarezerwuj cały dzień, bierz znajomych i wpadajcie pod Pałac Kultury 21 maja!
Szczegóły na www.nokia.com.pl/CityEvent
http://www.bikefoto.pl/nowe_show_img.php?id=12671
http://www.nokia.com.pl/cityevent/ ten link działa
twój stary i 40-stu rozbójników!!
www.freeride.swidnica.prv.pl
www.freeride.swidnica.prv.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
streetu na mtb nie będzie nawet na bmx nie będize żadnych zawodów w streecie, przynajmniej nie ma takiej opcji w rejesracji
a jesli chodzi o dirt to nie wiem czy bedzie mozna na mtb bo przy formularzu rejestracyjnym jest napisane DIRTbmx
ja sie zarejstrowałem, i napisałem im ze jeżdze na mtb, zobaczymy co odpiszą
a jesli chodzi o dirt to nie wiem czy bedzie mozna na mtb bo przy formularzu rejestracyjnym jest napisane DIRTbmx
ja sie zarejstrowałem, i napisałem im ze jeżdze na mtb, zobaczymy co odpiszą
-
- Kontakt:
dokladnie, nie ma dirtu na MTB :( poczytajcie sobie temat dotyczacy Nokia ... na www.bmx.pl Ja jade obejzec bo moze byc ciekawie.
SPRZEDAM widly Treka, kiera x2, mostek x2, hampel, klamka, siodlo, kolo tyl
gg:1732587
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
amorek padl po tygodniu (zgiela sie rura sterowa :D ) ale tak ogolnie to przez ten tydzien chodzil spoko, zrobilem oil tuning (Shell Helix rulezzz :D ). Aktualnie jezdze na sztywnym Treku Bruiserze (moge sprowadzic kilka sztuk jak by ktos chcial) a RST sprzedaje takiemu dzieciakowi ktory kasy uzywa do podcierania tylka, sprzedaje go za ponad 200pln :D (naprostuje rure na imadle i bedzie jak nowka :D ). Na Nokii bede raczej z rowerem ale jeszcze nie wiem.
SPRZEDAM widly Treka, kiera x2, mostek x2, hampel, klamka, siodlo, kolo tyl