filmik do zassania - OCENCIE :)
ej... nie oburzaj się tutaj, bo może i nie lataliśmy z większych hopek (a pewnie lataliśmy...)_ ale nie chwalimy się kiepsko zmontowanymi filmami. I tak powinieneś się cieszyć, że poprostu nie zostałeś wyśmiany i zjechany od góry do dołu... bo chyba nie spodziewaliście się oklasków...
A skoro skaczecie z takich już normalnych dirtów to poróbcie więcej, poćwiczcie skakanie lub dodajcie tricki, poćwiczcie filmowanie i edycje... dopieszczajcie taki filmik.. a nie tak hop siup jak się nagrało tak wrzucone.
A skoro skaczecie z takich już normalnych dirtów to poróbcie więcej, poćwiczcie skakanie lub dodajcie tricki, poćwiczcie filmowanie i edycje... dopieszczajcie taki filmik.. a nie tak hop siup jak się nagrało tak wrzucone.
-
- Kontakt:
a czego sie spodziewales ??Avalanche3.0 pisze: oklasków sie niespodziewałem tylko chciałem to zapodac ....
dlatego jak ktos nie umie to go nie robi, jak ma jakies umiejetnosci rowerowe to prosi kogos co sie zna na obrobce grafiki i ten mu zrobi filmik z jego nagran i wyjdzie fajna calosc.Avalanche3.0 pisze:większosc z was ocenia film a nawet niewie jak trudno go zrobic akurat nasz niebyło trudno
widzisz nawet sie nie postarales, a masz pretensjeAvalanche3.0 pisze:akurat nasz niebyło trudno
jak wyzej trzeba bylo poprosic kogos kto sie na tym zna.Avalanche3.0 pisze: to co umiałem to zrobiłem , muzyke niewiem jak sie daje i tyle no
to narazie tyle
wiesz bez obrazy nic do ciebie nie mam po prostu chciales dac cos co sam zrobiles, ale dajac filmik do ogladniecia na forum musisz sie liczyc z fala krytyki. dlatego na nastepny raz postaraj sie zeby to mialo rece i nogi
pozdro
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
TANIO!
gg:2599132
-
- Kontakt:
pokaz stary co ty umiesz co ?nastepnym razem nie pokazuj takich filmow bo po prostu nie masz co pokazywac...
krytukujesz a nawet niepowiesz co jest według ciebie zle
nieobrazam sie i liczyłem sie ze mnie zjedziecie i tyle nogringo
i jeszcze cos MAKOS ------> jeszcze niewidziałem zeby ktos na rowerku XC z takiej chopy skoczył
niemówcie ze sie obrazam ale 25% tych co sie tu wypowiadają mówią :
"nastepnym razem nie pokazuj takich filmow bo po prostu nie masz co pokazywac..."
nie no poprostu niemoge czytac niektórych postów bo mnie bierze przy kompie
F*CK MTB ..
oj zdziwilbys sie, nei wiem jak ten koles sie nazywal ale na bikeaction dawal filmik jak jezdzi na giancie xc i mu sie polamal w koncu a teraz kupil streetlegalaAvalanche3.0 pisze:i jeszcze cos MAKOS ------> jeszcze niewidziałem zeby ktos na rowerku XC z takiej chopy skoczył
rzycje rzycje jest now-elo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
1. SŁABE - ja bym się wstydził takie coś pokazać na forum. Jak jeździłem mniej wiecej jak Wy, na tym filmiku, to też dla beki kręciliśmy filmy, ale tylko dla beki i dla siebie. Ani nic wielkiego, ani technicznego. Poćwiczcie i wtedy pokażcie filmik.
2. KIEPSKIE - montaż, eeee... brak :) Trzeba było to pociąć i zostawić same skoki z kawałkiem najazdu. Wszystko bez pomysłu. Do tego brak muzy :(
3. FAJNE (żeby nie było że wszystko źle :) ). Fajnie że jeździcie i dobrze że kręcicie filmy. Przyda sie do poprawy umiejętności (świetnie widać co sie źle robi).
Moge tylko życzyc Wam poprawy umiejętności i mieć nadzieje że drugi raz nie puścicie na forum takiego "czegoś" :)
2. KIEPSKIE - montaż, eeee... brak :) Trzeba było to pociąć i zostawić same skoki z kawałkiem najazdu. Wszystko bez pomysłu. Do tego brak muzy :(
3. FAJNE (żeby nie było że wszystko źle :) ). Fajnie że jeździcie i dobrze że kręcicie filmy. Przyda sie do poprawy umiejętności (świetnie widać co sie źle robi).
Moge tylko życzyc Wam poprawy umiejętności i mieć nadzieje że drugi raz nie puścicie na forum takiego "czegoś" :)
Going down fast...
no hmm to ja moze nie bede nic mowil :) nie no jak juz robisz cos to staraj sie robic to lepiej ;) poprostu mysle ze wiecej checi by wystarczylo. Ja tez nie wiedzialem jak montowac to posciagalem jakies kursy, tutoriale czy cos tam jeszcze i nawet sie udal :] no ale kazdy robi jak tam chce. Ja bym takiego filmu nie pokazal :]. Aaa teraz tez jezdze na rowerku do XC bo stinkacz czeka na upgrade i powiem Ci ze skacze wszystkie te same rzeczy co wczesniej ;]
adam.siuda@gmail.com