filmik do zassania - OCENCIE :)

KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

ej... nie oburzaj się tutaj, bo może i nie lataliśmy z większych hopek (a pewnie lataliśmy...)_ ale nie chwalimy się kiepsko zmontowanymi filmami. I tak powinieneś się cieszyć, że poprostu nie zostałeś wyśmiany i zjechany od góry do dołu... bo chyba nie spodziewaliście się oklasków...

A skoro skaczecie z takich już normalnych dirtów to poróbcie więcej, poćwiczcie skakanie lub dodajcie tricki, poćwiczcie filmowanie i edycje... dopieszczajcie taki filmik.. a nie tak hop siup jak się nagrało tak wrzucone.
Avalanche3.0
Kontakt:

Post autor: Avalanche3.0 »

KuMiK
ja sie nieoburzam ae tak jest niestety ....
oklasków sie niespodziewałem tylko chciałem to zapodac ....

większosc z was ocenia film a nawet niewie jak trudno go zrobic ( akurat nasz niebyło trudno )

to co umiałem to zrobiłem , muzyke niewiem jak sie daje i tyle no

to narazie tyle
F*CK MTB ..
gringo
Kontakt:

Post autor: gringo »

Avalanche3.0 pisze: oklasków sie niespodziewałem tylko chciałem to zapodac ....
a czego sie spodziewales ??
Avalanche3.0 pisze:większosc z was ocenia film a nawet niewie jak trudno go zrobic akurat nasz niebyło trudno
dlatego jak ktos nie umie to go nie robi, jak ma jakies umiejetnosci rowerowe to prosi kogos co sie zna na obrobce grafiki i ten mu zrobi filmik z jego nagran i wyjdzie fajna calosc.
Avalanche3.0 pisze:akurat nasz niebyło trudno
widzisz nawet sie nie postarales, a masz pretensje
Avalanche3.0 pisze: to co umiałem to zrobiłem , muzyke niewiem jak sie daje i tyle no
to narazie tyle
jak wyzej trzeba bylo poprosic kogos kto sie na tym zna.

wiesz bez obrazy nic do ciebie nie mam po prostu chciales dac cos co sam zrobiles, ale dajac filmik do ogladniecia na forum musisz sie liczyc z fala krytyki. dlatego na nastepny raz postaraj sie zeby to mialo rece i nogi

pozdro
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
makos
Kontakt:

Post autor: makos »

nastepnym razem nie pokazuj takich filmow bo po prostu nie masz co pokazywac...
Avalanche3.0
Kontakt:

Post autor: Avalanche3.0 »

nastepnym razem nie pokazuj takich filmow bo po prostu nie masz co pokazywac...
pokaz stary co ty umiesz co ?
krytukujesz a nawet niepowiesz co jest według ciebie zle

gringo
nieobrazam sie i liczyłem sie ze mnie zjedziecie i tyle no

i jeszcze cos MAKOS ------> jeszcze niewidziałem zeby ktos na rowerku XC z takiej chopy skoczył

niemówcie ze sie obrazam ale 25% tych co sie tu wypowiadają mówią :

"nastepnym razem nie pokazuj takich filmow bo po prostu nie masz co pokazywac..."

nie no poprostu niemoge czytac niektórych postów bo mnie bierze przy kompie
F*CK MTB ..
Karolus
Kontakt:

Post autor: Karolus »

największa kupa jaką widziałem
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=120892974
makos
Kontakt:

Post autor: makos »

stary ja nie mowie ze ja jezdze lepiej niz Ty, ale tego nie krece i nie zamieszczam w necie bo uwazam ze nikomu nie sprawi radosci ogladanie takich rzeczy. a to ze robisz takie rzeczy na rowerze do xc to wcale nie jest wiekszy hardcore a brak rozsadku moim zdaniem... to chyba tyle. pozdr!
maniekOTT
Kontakt:

Post autor: maniekOTT »

heheheh dobry filmik hahahah jakie hopki jakie rozpedy aby je przeleciec:) niema jak ladowania na plaskim . powodzenia
GG:5342672
sklep: http://www.hadronsport.com/
allied

Post autor: allied »

Avalanche3.0 pisze:i jeszcze cos MAKOS ------> jeszcze niewidziałem zeby ktos na rowerku XC z takiej chopy skoczył
oj zdziwilbys sie, nei wiem jak ten koles sie nazywal ale na bikeaction dawal filmik jak jezdzi na giancie xc i mu sie polamal w koncu a teraz kupil streetlegala
rzycje rzycje jest now-elo
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

oj bys sie zdziwil u nas klient (recol) robil kiedys na fulu hipermarkecie praktycznie takie rzeczy ze boj sie boga chlopie ...
balrog
Kontakt:

Post autor: balrog »

Trzeba być zjebem żeby bez kasku skakać.Tylko nie pokazujce tego filmiku jakims małolatom bo jeszcze pomyślą że jazda bez kasku jest "KUL" madafaka ziomalna na maxa chujka mujka nidźwiedzia rurka ;D.
http://tapety1920x1200.blogspot.com
MiZZiU
Kontakt:

Post autor: MiZZiU »

i po co to nakręciliście ? uczcie sie lepiej dalej i pokażcie coś jak bedziecie miec więkrze umiejetności bo to jest straszne!
http://tiny.pl/qw59
..:My cock is much bigger than yours:..
ChaRlie.FR
Kontakt:

Post autor: ChaRlie.FR »

niechce mi się wszystkiego czytać jak dla mnie ******* ;/ ta ostatnia scena nawet śmieszna było lol2, a i jeszcze ta nazwa "dirty" <lol2> n/c jakieś tam pagórki... aha i jeszcze te pegi w iksie na hopkach .. porażka ;~~~~~~DDD
http://karolek.free.fr/
ChaRlie.FR
Kontakt:

Post autor: ChaRlie.FR »

MiZZiU pisze:i po co to nakręciliście ? uczcie sie lepiej dalej i pokażcie coś jak bedziecie miec >>>>>więkrze<<<<< umiejetności bo to jest straszne!
Buahahhahahah :~~~~~~~~~~~~~D
http://karolek.free.fr/
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

omg jaka kara wogle
teh_pwnerer
Andrey777
Kontakt:

Post autor: Andrey777 »

1. SŁABE - ja bym się wstydził takie coś pokazać na forum. Jak jeździłem mniej wiecej jak Wy, na tym filmiku, to też dla beki kręciliśmy filmy, ale tylko dla beki i dla siebie. Ani nic wielkiego, ani technicznego. Poćwiczcie i wtedy pokażcie filmik.
2. KIEPSKIE - montaż, eeee... brak :) Trzeba było to pociąć i zostawić same skoki z kawałkiem najazdu. Wszystko bez pomysłu. Do tego brak muzy :(
3. FAJNE (żeby nie było że wszystko źle :) ). Fajnie że jeździcie i dobrze że kręcicie filmy. Przyda sie do poprawy umiejętności (świetnie widać co sie źle robi).
Moge tylko życzyc Wam poprawy umiejętności i mieć nadzieje że drugi raz nie puścicie na forum takiego "czegoś" :)
Going down fast...
siudass
Kontakt:

Post autor: siudass »

no hmm to ja moze nie bede nic mowil :) nie no jak juz robisz cos to staraj sie robic to lepiej ;) poprostu mysle ze wiecej checi by wystarczylo. Ja tez nie wiedzialem jak montowac to posciagalem jakies kursy, tutoriale czy cos tam jeszcze i nawet sie udal :] no ale kazdy robi jak tam chce. Ja bym takiego filmu nie pokazal :]. Aaa teraz tez jezdze na rowerku do XC bo stinkacz czeka na upgrade i powiem Ci ze skacze wszystkie te same rzeczy co wczesniej ;]
adam.siuda@gmail.com
Kaente
Kontakt:

Post autor: Kaente »

kaski chłopaki,kaski:)
i ćwiczcie,ćwiczcie,ćwiczcie a kiedys jakiegos disordera nakrecicie;)
i nie przejmujcie sie opiniami wszystkich dirty(sanchez)jumperow ;) bo kazdy oczywiscie skacze jak timo pritzel:]
TFT
Kontakt:

Post autor: TFT »

hmm co tu duzo ukrywac film nie byl dobry... ale kazdy tak zaczynal:) tez krecilismy filmy tyle tylo ze nie dawalismy ich na forum no ale brawo za odwage:) moze tez niebawem sie przelamie, cos zmontoje i zapodam na forum :D:D:D
ODPOWIEDZ