Może mi ktoś powiedzieć czy to jest przedni czy tylny? Bo widze na stronach sklepowych oni te hample wyróżniają. Nie przymierze sobie teraz na swoim rowerku bo nie mam piast pod tarcze dopiero zmienie...
hmmm... goopya peezda ( sprawa :P ) w sumie sam nie wiem...az mi glupio, bo mam br 475 z przodu i z tyly...ale naprawde nie wiem na ktora strone to moze byc :D.....ale zacisk jest raczej ten sam, a jesli sie roznia to adapterami...jutro sie przyjrze...ale na moje oko to chyba tez jest tyl.
....swoja droga woooow jaki on czysty....na moim to juz koloru nie widac ze czarny :D...a co dopiero ten niebieski metal po stronie nieruchomego klocka :D:D:D
To jest na przód z tarcza 160mm, a na tył z tacza 140mm. Chyba ze zastosuje odpowiednie podkładki to mozesz zamontować na tyle z tarcza 160mm. Działa bo sam sprawdzałem. A jak powiedział Myszek zaciski są takie same tylko różnia się adapterem. Jeśli masz adapter na przód 160mm to na tył założysz go z tarcza 140mm i tak co 20-25mm.
Adasi
synek idz do serwisu i niech Ci zaloza bo jak Ty nie wiesz z czym to sie "je" to lepiej nie bierz sie za to bo zeby jeszcze ten hamulec zaczal hamowac to trzeba go naprawde dobrze wyregulowac.
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
Idz do sklepu i przymierz do juz złożonych rowerów. Ja przez niewiedze kupiłem tylni a potrzebowałem na przód. Problem w tym że takie adaptery są u nas w sklepach niedostępne. W miejsce tarczy 160 wstawiłem 180 i podpasiło . No jest nawet lepiej bo tarcza wieksza.
A czy ktos wie czy mokra tarcza zawsze piszczy? A może to można wyregulować?