wiec łązi o to ze ostatnio sie wyjebałem na plecy- baaaaaardzo głupia sprawa, bo robiąc manuala na schodach.. tak jebnąłem ze jeden kreg prawie pekniety a doktorek na izbie przyjec powiedział ze to cud ze niedowładów nie mam. wiec teraz zastanawiam sie nad jazdą w pancerzu na plecach. jeździ ktos z was w tym? wygodnie w miare jest? przy glebach nic sie nie czuje? bo za 140zł moge zółwia nowego nabyc, a to troche hajsu jest wiec nie wiem.. doradźcie, plissss!!!! tylko nie zbijajcie sie z tej gleby =-/
WIESZ...JEZELI TYLKO MASZ TE 140 ZL TO BIERZ BEZ NAMYSŁU BO TU CHODZI O TWOJE BEZPIECZENSTWO ... NIE WIEM JAK SIE W TAKIM ZOLWIU JEZDZI BO MAM MOTOCROSSOWA ZBROJKE ALE MYSLE ZE NAWET GDYBY NIE BYLO TO NAJWYGODNIEJSZA RZECZ WARTO TO MIEC NA PLERACH .... ZWLASZCZA JESLI ODWALASZ MANUALE NA SCHODACH :P
hehe, ok.. z tymi manualami na schodach to chyba zaprzestane :P a w streecie dobrze sie w tym jeździ? bo do dh czy fr to raczej zbroja konieczna.. a i lepiej kompletną zbroje jakąś za 260zł np 661 jest chyba czy sam zółw wystarczy? ciągle mówie tylko o streecie:]
ja do sklepu tez jeźdze w kasku bo nigdy niewiadomo co sie stanie podczas jazdy a kask moż euratowac życie a co do żółwia to bierz bo ja też chce go kupic bo to fajna sprawa
ej!! gdyż ponieważ jakoż zatem toteż genialny jestem to cos wymysliłem.. bo narazie itak nie mam tych 140zł i jak bede jeździł to bede brał plecak zawsze jakis i w niego poduche włozyc. da to cos troche czy raczej tylko mnie wyśmieją?:P
Czy Cie wyśmieją?? A komu musisz mówić co masz w plecaku.. Tylko żeby nie bolało przy takim upadku musiałbyś chyba łóżko tam wsadzić a nie małą poduszkę. Moim zdaniem zbroja lepsza lub sam żółw chociaż... Bezpieczeństwo to podstawa nie ma co...
Stary! Jasne że kupuj żółwia a jesli masz kase to armor... I kto się niby ma śmiać z tego w streecie? Ja tam jak jade w ochraniaczach to ludzi patrzą jak na pro'sa, więc nie wiem o co ci chodzi... Bierz go i sie nie przejmuj, bo śmiać sie mogą tylko lamy z których za to ty możesz zrobić SZYDERE!!! :]