Chce kupić amor za tą kase... marzocchi wydają się fajne ale z tego co czytam na tym forum to pękają. Więc czy mozecie poradzic co wziąć zeby bylo dobrze. Chcę go wsadzić do dual`a. Myślałem o DJ3 z 05r., DJ z 04 albo z1 z 04, 05r
Z góry dzieki!
dozbieraj jeszcze 3 stowki i wez se PIKA :) a oprocz marcochow to jeszcze manitou stance'a flow masz za 1499 albo blunt'a bez regulacji ale juz na sztywna oske YO!
mam podobny problem i straasznie wybredny jestem i nic mi sie nie podoba... mam na lapie 800 (tzn w sklepie zwrot za stary amor) + ewentualna doplata... i jestem bez pomyslu, niby z1frIII podchodzi cenowo ale ma zwykle ssv... a nawet jakbym mial ok 2000 - to brac z1frII, pike a moze shivera sc 2004?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Manitou Sherman Firefly/Flick znajdz sobie ... albo tez Pike ;] ale bralbym (raczej) planuje kupic sobie Shermana w Czerwcu , jak tylko dostane pieniadze za Psylo i MZ :)
Z1FR3 05' moge ci polecic z pelna odpowiedzialnoscia :P :] ... jak dla mnie pracuje super. (nie mialem nic drogiego przedtem, ale jezdzilem na DJ3 i DJ1) Wg mnie jest cos jakby DJ1 ale troche lepiej mi sie na nim jezdzi ... wybiera wszystko od lekko wystajacych plytek chodnikowych po kilkucentymetrowe krawezniki ... nic dodac nic ujac FAJNY SPRZET :] tylko nie wiem jak w nim z tą koroną bo dziureczki na srubki (od blotnika) mam i nawet nie zalane. Tylko zastanawiam sie czy to ten sam material korony co w DJ ? bo golenie ma ze stopu aluminium.
pike albo firefly
albo coś z foxa
talas
vaniila
float
ja najchętniej bym brał foxa
pacuje najlepiej, wykonane jest super, jest super sztywne golenie 32 mm,
i jest lekkie
przedwczoraj kumpel odebrał własnie floata r
i działa cudnie :D