Zastanawiam się nad zmianą ramy z dragstara na jonny bravo. I mam zapytanie która jest dłuższa? I jak wiecie jaka oponka wejdzie na tył do jb. Mam zamiar wymienić większość części w biku i oponki to będą continetale diesle 2.5 na obęczy Vuleta dh. Czy wejdzie mi to na tył.
No ja juz zamowilem ta ramke i czekam .w tym tygodniu juz powinna byc.geometrie ma identyczna jak 14' amstaf a opona na tyl 2.5 spoko wchodzi.A napeno jest krotrza troche od leder bo sie lepiej wkreca w bandy.Owiele lepsza rama od leder.A i moim zdaniem bez problemu 2.7 oponka nawet wejdzie.
Troyo jak nie masz nic do powiedzenia to się nie ozdywaj. A pytałem się dla pewności. Ale gryzie mnie jeszcze jaką ona ma wysoką główke (pytanie do posiadaczy), a żeby takie jełop jak troyo się nie czepiał to potrzebne mi po to gdyż mam krótką rure w amorze, a bede miał wysokie stery.
14" ma jakieś 550mm ... jest minimalnie dłuższy od Streetlegala -5mm różnicy - na serio - ostatnio mierzyliśmy ( mierząc gorną rure - nie od środka główki i środka rury sterowej, tylko od krawędzi - od środków jest napisane nawet na starszych dragach - 612mm )
A Jonhy Bravo zmacałem i nawet pojeździłem... tylko 16,5" ... mógłbym się przyzwyczaić..
no to tak we wszystkich JB czyli jak i w 14" i 16" wysokosc glowki sterowej wynosi 12.5 cm.czyli jak masz rure 15cm to bedzie problem :D/Pozdrawiam!!:P
allied pytania sa kurewsko idiotyczne do kurwy nedzy , wystarczy wejsc na golgle i znalesc geo obydwu ram a nie ********* farmazonow na tym chujowym forum ... i wara ci od moich rodzicow ****** pedale takie texty to sobie mozesz walic do kolegow a nie do mnie smieciu .
Po za tym szukałem na goglach i o jb nic nie było, i w ten sposób możesz wejśc pod stół i mi possać. (do Troyo) A po za tym Allied dobrze gada to jest forum. Poszukaj sobie definicji słowa forum to może załapiesz o co w tym trybi i zaskoczysz. Bo jakiś nietrybliwy jesteś.
Picia_reda za 350 ze sterami, sztycą, supportem i zaciskiem. Ale jusz mam 2 potencjalnych klientów.
dobrze wybacz "miszczu" zapomnialem ze 14letni wymiatacze rlz i nie potrafia uzycz poczty aby sie spytac o geo w dc ... a co do tego ssania to nie utozsamiaj mnie z samym soba obciagaczu , to ze masz takie nawyki z domu to nei znaczy ze inni tez "kur.wa " buahahahah