Bloodhound.W32.EP jak usunąć ;(
Bloodhound.W32.EP jak usunąć ;(
Witam. Jak usunąć tego wirusa?????? Zainfekował mi kompa i siedzi w pliku wininet.dll BŁAGAM O POMOC :D PILNE!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
http://securityresponse.symantec.com/av ... .1049.html
masz link i poczytaj bo nie znalazlem na niego szczepionki jak nie pomoze to ja bym formatowal dysk :]
masz link i poczytaj bo nie znalazlem na niego szczepionki jak nie pomoze to ja bym formatowal dysk :]
ad aware??
spy bot??
Spróbuj może coś da, poza tym pokasuj podejrzane pliki, prawdopodobnie i tak nie obejdzie się bez formata więc nie bój sie coś schranić co w windowsie wbrew pozorom samemu trudno zrobić.
A tak nawiasem. Co Ci przeszkadza ten vir?? CO robi skąd wiesz że takowego masz?? od nortona?
spy bot??
Spróbuj może coś da, poza tym pokasuj podejrzane pliki, prawdopodobnie i tak nie obejdzie się bez formata więc nie bój sie coś schranić co w windowsie wbrew pozorom samemu trudno zrobić.
A tak nawiasem. Co Ci przeszkadza ten vir?? CO robi skąd wiesz że takowego masz?? od nortona?
to znaczy ze i ZoneAlarm i NSW sa do dupy o czym sie przekonalesdawidek1 pisze:mam Noton System Works i firewalla ZoneAlarm... moze ktos by sie pokusił o konkretne odpowiedzi??
jak chcesz nie miec wirusow polecam Linuxa calkiem spoko systemik :)
a odnosnie windowsa to polecam Norton Internet Security 2005
masz tam Norton Internet Antywirus, Firewalla itp... jak dobrze
skonfigurujesz to nawet nie bedzie spowalniac neta
ale nie mozna polegac na 1 antywize i firewallu najlepiej miec
ze 2 firewalle i 2 antyviry :) i bedziesz spac spokojnie :)
teraz to pomoze tylko format
-
- Kontakt:
to znaczy mniej wiecej tyle ze ktos nie umie tego skonfigurowac, a w takim przypadku wciskanie mu linucha to IMO bezsensowny pomysl, lina nie jest dobra na wszytsko, to nie jest system uniwersalny i stwozony dla wszystkich, troche rozsadku.KFP pisze:to znaczy ze i ZoneAlarm i NSW sa do dupy o czym sie przekonalesdawidek1 pisze:mam Noton System Works i firewalla ZoneAlarm... moze ktos by sie pokusił o konkretne odpowiedzi??
dawidek1 tutaj jest troszke info o tym, wiec albo zaopatrzysz sie w antywira z aktualnymi bazami, albo odpal kompa w awaryjnym (a juz najlpeije z czystej dyskietki startowej) i pokazuj troche zainfekowanych plikow, tyle ze potem bedziesz musial sobie pewnie swierzez p2p postawic
totfl.. :]] kolega oczywiscie zartowal z tymi 2 firewallami.. :]] mialem w windzie 2 firewalle.. ciekawe efekty sa :DD ale teraz mam na routerze i w windowsie i jak chodzi :P a jezeli ten wirus niczego nie niszczy to moze poczekaj :P pare dni to moze sie szczepionka pojawi :PKFP pisze:to znaczy ze i ZoneAlarm i NSW sa do dupy o czym sie przekonalesdawidek1 pisze:mam Noton System Works i firewalla ZoneAlarm... moze ktos by sie pokusił o konkretne odpowiedzi??
a odnosnie windowsa to polecam Norton Internet Security 2005
masz tam Norton Internet Antywirus, Firewalla itp... jak dobrze
skonfigurujesz to nawet nie bedzie spowalniac neta
ale nie mozna polegac na 1 antywize i firewallu najlepiej miec
ze 2 firewalle i 2 antyviry :) i bedziesz spac spokojnie :)
teraz to pomoze tylko format