Mk Bike !!!
z mk różnie bywa, kupowałem u nich kilka rzeczy (ale na miejscu w sklepie, nie przez neta) i było git, jednak naciąłem sie przy kupnie amora; sytuacja wyglądała w ten sposób: zamówiłem amortyzator, sprowadzili mi go, na miejscu okazało się że coś nie bardzo chodzi, pewnie producent nalał za mało oleju (zdaża się), mieli naprawić; zgłosiłem się po odbiór za jakis czas, amor chodził trochę lepiej ale nie za fajnie, jednak wziąłem go bo napaliłem się akurat na ten model; po pewnym czasie postanowiłem jednak sprawdzić co z nim jest nie tak, więc po konsultacjach z dystrybutorem rozkręciłem go i po prostu klama mi opadła; kolesie nalali chyba do niego zużyty olej silnikowy, w każdym razie tak wyglądała ciecz, która się z amora wylała, a tłumiki chodziły że pożal sie boże; na szczęście lubię pokombinować ze sprzętem, więc go kompletnie rozmontowałem, pomyłem wszystko, rozruszałem tłumiki, nalałem świeży olej i teraz amor chodzi jak masełko; dlatego postanowiłem, że więcej nic u nich nie kupię (btw chodzi o amor za ponad 2K), zdecydowanie wolę rowerowy.com, mam z nimi jak najlepsze doświadczenia
pozdro
pozdro
-
- Lokalizacja: Co skąd mama mi zabroniła rozmawiać z nie znajomymi!
- Kontakt:
Dobra przyznam poniosło mne w czoraj z tym apelem, ale to wszystko przez to, że buraki z MKbiku odsyłali mnie z jednego miejsca do drugiego, ja rozumiem, że zdarza się tak, że mogą się pomylić ale niech mi nie wciskają, że już wysłali a następnego dnia mówią, że sprzętu nie będzie...
Oldschool Photos -> http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=461250
Mieszkam w cudnym Jaworznie i co powiem... Wkurwia mnie ten sklep (Zbysiu nie czytaj :P) Ci co zamawiaja spoza miasta to naprawde są błyskawicznie obsługiwani, a my "tubylcy" niestety nie... Bo wiedzą mędy jedne że i tak do nich pójdziemy... U nas najzwyklejszym jest ze zadajesz pytanie "kiedy bedzie XXX??" oni odpowiadaja "za tydzień", przychodzisz za tydzień "jest juz??", "nie ma bo nie zamawialiśmy bo by nam leżało", "możecie dla mnie sprowadzić??", "weź napisz do dystrybutora bo nie opłaca nam sie targać od niego jedej części"
I tym podobne...
Kiedyś mi źle złożyli amora łosie i 3 miechy tak pomykałem i narzekałem że tlumik sie jebie... Nie pisze więcej... Allegro RULEZ :)
I tym podobne...
Kiedyś mi źle złożyli amora łosie i 3 miechy tak pomykałem i narzekałem że tlumik sie jebie... Nie pisze więcej... Allegro RULEZ :)
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
i ja mialem z nmi problemu raz zamowilem hak do ramy to przyslali mi zebatke do korby:-), za hak ten zaplacilem za pierwszym rqazem 45 pln, drugim razem byl tanszy , i zaplacilem 35 a teraz jak zamawialem to nikt mi nieodpowiedzial na pierwszego meila to wyslalem drugiego i TU NAJWIEKSZA BEKA W PIERWSZYM MEILU ZA HAK ZAZYCZYLI SOBIE LACZNIE Z PRZESYLKA 62 PLN ,A JAK ODPOWIEDZIELI NA DRUGI MEIL TO CHCIELI JUZ TYLKO 44PLN :-|, JAK DOSTALEM NAJPIWERW TEGO PIERWSZEGO MEILA TO DZWONILEM DONICH ZE WCZESNIEJ BYLY TANSZE A FACET MOWI ZE JUZ ICGH NIEMA A TU NAGLE PATRZE ODPOWIEDZ NA DRUGI MEIL, I WSUMIE PRZYSLALI MI 2 HAKI JEDEN ZA 62 A DRUGI ZA 44, ODEBRALEM TEN PIERWSZY DROZSZY BO PRZYSZEDL PIERWSZY :-/ A TEN DRUGI TO MYSLALEM ZE TO JAKAS BEKA BEDZIE ALE JEDNAK PRZYSLALI MI GO :-/ TAKZE JAKIES MIESZANE UCZUCIA MAM DO TEGO SKELPU
http://www.pinkbike.com/photo/1133578/
Ja raz zamawialem u nich (rok temu) adapter do hayesa na przod pod 8' tarcze do marccochi a dostalem adapter do marccochi pod os qr20 :/
Nauczony zeby im nie ufac okolo miesiac temu zamawialem u nich adapter do hayesa po 8' tarcze pod os do boxxera.Jak wiadomo do boxxerow sa inne adaptery nic do marcochi wiec pisalem w mailu specjalnie zeby to napewno byl adapter do boxxera i jeszcze na gg gadalem z nimi i powiedzieli ze maja napewno do boxxera, wiec kupilem.PO 3 dniach przychodzi paczka a tam adapter do Juniora pod os qr20!!!!NO szok co za ludzie tam pracuja??Jak sie ciecie na sprzecie nie znaja to niech sklepu nie prowadza.Napisalem do nich maila w tej sprawie a odpowiedzi dalej nie widze :/ Dobrze ze kumpel mial na zbyciu adapter do boxxera.Na przyszłosc bede wiedzial zeby nie kupowac nic w MK BIKU!!! zero profesjonalizmu
Nauczony zeby im nie ufac okolo miesiac temu zamawialem u nich adapter do hayesa po 8' tarcze pod os do boxxera.Jak wiadomo do boxxerow sa inne adaptery nic do marcochi wiec pisalem w mailu specjalnie zeby to napewno byl adapter do boxxera i jeszcze na gg gadalem z nimi i powiedzieli ze maja napewno do boxxera, wiec kupilem.PO 3 dniach przychodzi paczka a tam adapter do Juniora pod os qr20!!!!NO szok co za ludzie tam pracuja??Jak sie ciecie na sprzecie nie znaja to niech sklepu nie prowadza.Napisalem do nich maila w tej sprawie a odpowiedzi dalej nie widze :/ Dobrze ze kumpel mial na zbyciu adapter do boxxera.Na przyszłosc bede wiedzial zeby nie kupowac nic w MK BIKU!!! zero profesjonalizmu
-
- Kontakt:
dobra kurde hehe dostalem opony nie kit ze opakowane na pol gwizdka ale z detkami mi pokielbasili i dostalem 1 na 24 cale a 2 na 26 i co mi teraz z tego cholera jak potrzebowalem 2 x 24 ehhh bez kitu ... a co do innych sklepow bralem od cyklotur i cult bikes i tam perfekcyjnie aha i gofox takze jest OK
-
- Kontakt:
ja z kolei mam bardzo ciekawe doznania z amp. pisze do nich z pytaniem czy maja magure hs33 raceline zolta. no to odpisuja ze maja komplet. to ich pytam czy sprzedaja pojedynczo, odpisuja ze tak. no to stwierdzam ze kupie, powtarzam jeszcze raz zamowieniezeby nie bylo niejasnosci,podaje adres (korespondencja trwa juz pare dni) i dostaje odpowiedz ze zoltych nie maja. kurwa nic dziwnego ze na maturach daja czytanie ze zrozumieniem kiedy przecietny koles w sklepie nie rozumie o co sie go pyta.
a co do mkbike to nigdy nie mialem problemow poza jednym przyadkiem kiedy przyslali mi niekompletna sztyce. mimo wszystko po 2 dniach doszedl do mnie list z brakujaca czescia i wszystko bylo w porzadku.
a co do mkbike to nigdy nie mialem problemow poza jednym przyadkiem kiedy przyslali mi niekompletna sztyce. mimo wszystko po 2 dniach doszedl do mnie list z brakujaca czescia i wszystko bylo w porzadku.
www.trialshop.pl
ja mieszkam dosłownie 100m od jaworznickiej siedziby MK, wydałem tam jush kupe forsy i spedziłem mnustwo czasu, ogólnie polecam ten sklep (czytaj Zbyszku), ma on niestety kilka wad, primo: panowie którzy tam pracują są zieloni jeżeli chodzi o sprzet, sekundo: jeżeli nie ma rządanego towaru to panowie usiłują czasem na chama wcisnąć komuś jakiś chłam który im nie schodzi ze sklepu (na to sie jush wyczuliłem), po trzecie =): czasem na serwisie dzieją się cuda =), sklep ten posiada oczywiście mnóstwo zalet: duży wybór sprzetu, niezłe ceny, zniżki, panowie na serwisie są non-stop dysponowani, pie.rdo.lnięta atmosfera, noi oczywiscie główna atrakcja czyli Shrek live. POLECAM MKBIKE
http://www.pinkbike.com/photo/797842/
PAQU czy ty wiesz co ty mówisz. Jezeli chodzi o sprzet to zielonego pojecia nie masz ty patrząc jak masz poskładany rower. Jeździsz pare miechów i myslisz ze pozjadałeś wszystkie rozumy. Oczerniając kogoś o brak wiedzy najpierw trzeba samemu coś reprezentować. A przypomne ci że kiedy byście nie przyszli do sklepu to masz praktycznie każdą pomoc za darmo. A serwis zostaw w spokoju bo sam widzisz jakie są problemy z ludzmi na serwis. A do całej RESZTY jak czegoś niema w hurtowni to co ja mam wam na serwisie wyklepać kierownice. Jak mówie ze np. kiery bedą za 2 tygodnie to chyba mówie informacje jaką dostałem od dystrybutora i to nie moja wina ze calą dostawe pocieła banda niskoprzelatujących tajwańczyków i dostawa bedzie za 1.5 miesiaca. A i jeszcze jedno JESTEŚMY TYLKO LUDZMI TAK JAK WY I CHCIAŁBYM WAS ZOBACZYC NA NASZYM MIEJSCU( gdzie hccesz dobrze zrobić wszytstko naraz i niestety nie jesteś wsrtanie zamówić towaru przeserwisować amora i zrobić 10 paczek sam i jeszcze ludzie uwalają was apelami "nie kupujcie w MK" = WOLNY KRAJ
pozdrawiam ale coelowosci tych postów nie widze bo klientów mamy juz od kilku ładnych lat i jakby to powiedział Forest Gump "shit happen"
pozdrawiam ale coelowosci tych postów nie widze bo klientów mamy juz od kilku ładnych lat i jakby to powiedział Forest Gump "shit happen"
PAINN3=SOSNA
Do PAQA I CALEJ RESZTY CO MAJA PRETENSJE do MK............
macie szczescie ze jezdzicie na tych rowerach i dobrze o tym wiecie bo zaden sklep nie da wam tyle kasy na raty czy inaczej bo placisz kiedy chcesz ile cchesz i jak chcesz wiec nie pier*d ol*cie panowie ze mk-bike jest c*****y bo i nawet servis macie za darmo kazdy klucz kazde dokrecenie korby ...NIE PLACICE ZA TO wiec wezcie pod uwage nie tylko co robia i jak robia ale tez DAJA a przy okazji mi sie nie zdazylo zebym mial jakies problemy z czesciami. zdazylo sie zeby np. towaru nie bylo i trzeba bylo czekac ale tak jest w kazdym sklepie !!!!!!!
macie szczescie ze jezdzicie na tych rowerach i dobrze o tym wiecie bo zaden sklep nie da wam tyle kasy na raty czy inaczej bo placisz kiedy chcesz ile cchesz i jak chcesz wiec nie pier*d ol*cie panowie ze mk-bike jest c*****y bo i nawet servis macie za darmo kazdy klucz kazde dokrecenie korby ...NIE PLACICE ZA TO wiec wezcie pod uwage nie tylko co robia i jak robia ale tez DAJA a przy okazji mi sie nie zdazylo zebym mial jakies problemy z czesciami. zdazylo sie zeby np. towaru nie bylo i trzeba bylo czekac ale tak jest w kazdym sklepie !!!!!!!
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=337173 To sie nazywa trick :D;]