Merida UMF- Problem z oponą...
E tam Justin tylko nie mów, że bez piłowania mu się udało...Toż to niemożliwe! Może dostał jakiś pro model? Nie sądzisz ? Ziomek moim zdaniem powinnieneś do korby to przespawać jednocześnie podnosząc stabilność ramy :))) Przyspawaj też gripy do kierownicy bo w czasie szybkiej jazdy sprawiają że areodynamika spycha twoje stopy z pedałów !
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
-
- Kontakt:
Wyjebcie się patałachy bo was skapiszonuje i się skończy, "elnariel" (chójowa ksywa) wez kurwa jak nie musisz to nie łap za klawiaturę bo na chója ma się brudzić od twoich łap :/ I kurwa jak nie musisz to sie nie odzywaj... teraz zmieniam ramę właśnie przez tą oponę i mam kurwa świętą rację!!! Więc bądz taki łaskawy platfusik i idź się jebać!!!
PS: Justin moze i wejdzie ale musiałbym spiłować bierznik :/
PS: Justin moze i wejdzie ale musiałbym spiłować bierznik :/
<(=Ride or die=)>
-
- Kontakt:
Siemka. Ganja_Farmer chciałbym pomóc - jesli pomoge to spoko :)... Ja mam z tyłu kółko na wązkiej weldze dm18 i oponie kenda K-RAD 1.95. Śmigam w streecie i dircie. Jest cool. Dropuje nieraz z dość dużej wysokości na schody i jeszcze od 3 miesięcy nie złapałem Pany. Jest jedno ale : Waże około 75 kg i żeby nie dobijać tej fegi musze mieć 3.6-4.0 atmosfer z tyłu... Jesli pomogłem to sie ciesze :) POZDRAWIAM
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=57018
-
- Kontakt:
Heh czlowieku... ja przz 1 rok jezdzilem na zestawie Tioga factory DH2.3 i przed miesiacem przod zmienilem na Tioge Blue Dragon 2.1 i jazda zmienilka sie owszem ale tylko na lepsze...ja preferuje zjazdy i jak dla mnie 2.1 na przodzie to loozik wiec nie przejmuj sie i dawaj 2.3 na loozie bo jak np wezmiesz Tioge byle jaka 2.3 to mozesz byc pewny ze bedzie lepiej tlumilo od Diesla