WASZE SPOSOBY NA UMOCOWANIE CHWYTÓW.
WASZE SPOSOBY NA UMOCOWANIE CHWYTÓW.
Witajcie!
Mam pytanko: w jaki sposób mocujecie chwyty na keirownicy aby sie nie obracały. Pomijam oczywisćie chwyty przykrece.
Próbowałem lakieru do włosów (tak ktos pisał na jakiejsc mądrej stronie) ale nie działa.
Póbowałem tez Ludwika, ale też srednio działa.
Wiec czekam na wasze sposoby :)
Mam pytanko: w jaki sposób mocujecie chwyty na keirownicy aby sie nie obracały. Pomijam oczywisćie chwyty przykrece.
Próbowałem lakieru do włosów (tak ktos pisał na jakiejsc mądrej stronie) ale nie działa.
Póbowałem tez Ludwika, ale też srednio działa.
Wiec czekam na wasze sposoby :)
no ja w zimę qrwicy z tym dostawałem..... na farbę do metalu jakąś w sprayu brałem, ale po glebie w śnieg mi się to odklejało i miałem gorzej niżby to na łożyskach było.....wqr*iłem się porządnie, nawaliłem jej opryskując końcówki kiery, że sciekało, póżniej pod rączki jeszcze (po tym cała rama była zajeba** w plamkach po farbie ;/), na noc i git, 3mało się przez 3 miesiące pory deszczowo-śniegowej.....teraz sam je zdjołem, bo musiałęm, ale dalej by się 3mały.....więc lakier-farba, ale niech dobrze zaschnie, no i zatyczki do kiery, bo bez nich, się szybciej odklei :)
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: