amstaff ? czy cos lepszego za ta kase ?
amstaff ? czy cos lepszego za ta kase ?
Hej !
Musze kupic ramke do dirtu zastanawiam
sie nad amstaffem, co o niej myslicie ?
warto ? czy moze macie inny typ za ta
kase ?
Pozdrawiam - Grzesiek
Musze kupic ramke do dirtu zastanawiam
sie nad amstaffem, co o niej myslicie ?
warto ? czy moze macie inny typ za ta
kase ?
Pozdrawiam - Grzesiek
-
- Kontakt:
ja tam bym nie ufal dunconowi ale chyba nic sie nie stanie jak kupisz. jeszcze jest jakas rama dartmoor ale to chyba point wiec tez lepiej to sprawdzic, a dragstar jest malo oryginalny ale dobry. hmm na twoim miejscu zrobilbym to co ja zrobilem poczekalem i kupilem se suburbana. ale jak nie mozesz czekac to bierz.
-
- Kontakt:
Ns jest spoko, ale nie kupie jej z jednego powodu - jest za mala :( Mam 194 cm i hmm 14 cali to niestety za malo :( Potrzebuje cos 16-17" a co do terminow to duncon tez niezle sie bawi bo ramki mialy byc 27.04 a dalej ich nie ma. Czekam do konca tygodnia chyba ze ktos ma jakies pewne info kiedy beda, gdzies przed chwila wyczytalem ze w pon 16.05 ale... mialy byc w ten ... :(
Pozdrawiam - Grzesiek
Pozdrawiam - Grzesiek
Ja sprzedaje Amstafa 16", biały, uzywany od września zeszłego roku. Stan Bdb. foty na maila: ekarol@o2.pl
Amstaff jest fajny spoko możesz go brać.
Opona troche mała tylko wchodzi ale chyba w modelu na 2005 wchodzi eraz większa ( do amstaffa 04 wchodzi JUMBO 2.4 i jest jeszcze troche luzu ale jak bedzie centra :( )
Tylko nie bierz rozmiaru 18" ja kupiłem i teraz troche żałuje że nie 16" wziołem ( mam 185cm wzrostu).
Opona troche mała tylko wchodzi ale chyba w modelu na 2005 wchodzi eraz większa ( do amstaffa 04 wchodzi JUMBO 2.4 i jest jeszcze troche luzu ale jak bedzie centra :( )
Tylko nie bierz rozmiaru 18" ja kupiłem i teraz troche żałuje że nie 16" wziołem ( mam 185cm wzrostu).
nowy amstaff jest extra, szczegolnei pomaranczowy
http://www.duncon-bikes.de/images/speci ... mstaff.jpg
u nas dostaniesz tanio :P
pozdro
http://www.duncon-bikes.de/images/speci ... mstaff.jpg
u nas dostaniesz tanio :P
pozdro
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
DunCon z dnia na dzień coraz bardziej mnie przeraża ... i coraz mneij wierze w ich rowery ;)
Kilka osób na tym forum wie dlaczego :)
Ja bym sie bał brac amstaffa zeby uniknąc róznych kłopotów poźniej gdy nie daj boże coś Ci w nim sie speirdli .. bedziesz rok czekał aż Ci to łaskawie wymienią ..
oojojojojoj
Kilka osób na tym forum wie dlaczego :)
Ja bym sie bał brac amstaffa zeby uniknąc róznych kłopotów poźniej gdy nie daj boże coś Ci w nim sie speirdli .. bedziesz rok czekał aż Ci to łaskawie wymienią ..
oojojojojoj
-
- Kontakt:
Amstaff moze i fajny jest (z wygladu bo nie jezdzilem na nim) tez go chcialem kupic a nawet kupielem ale sprzedali mi w dunconie peknieta rame!! oddalem im oddali mi kase i powiedzieli ze na dniach beda nowe amstaffy czekalem chyba z 2 tygodnie, dzwonilem i z kazdym telefonem podawali inny termin..wqrzylem sie i kupilem a-ganga pm za podobna kase i jestem bardzo zadowolony
http://tnij.org/xwl