HAHmaster- Warszawa-Górce

HAHmaster
Kontakt:

HAHmaster- Warszawa-Górce

Post autor: HAHmaster »

Ukradli mi niebieskiego draga, przemalowany był.
z tyłu koło 24' na suprze mt i ns opona tioga
amortyzator, suntour duro, siodlo perv, hamulec tarczowy z tylu
13 piatek, osiedle Gorce godz. 15 30 aktualnego zdjecia roweru nie mam.
Mieszkam na bielanach, jak cos to pisac gg-1943073, zgłosilem juz na pilicje, jezdziłem z nimi nawet roadiowozem w poszukiwaniu.
RIDE MOUNTAIN BIKE (-_-(-_-)-_-)
GG: 1943073
KONIAK
Kontakt:

Post autor: KONIAK »

jak ukradli?? :/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=471193
HAHmaster
Kontakt:

dres chciał sie przejechac, nawet ****** sie przywital, był sam, bardzo nalegał, wrecz wyrywal mi rower. Wziadł pojezdził troche wokół nas, bo byłem z kolega, powiedział ze czeka na kolego i jak kolega przyjdzie to odda, kolega nie przychodził. Powiedział ze pojedzie po niego bo mieszka zaraz obok w bloku. Nie zgodziłem sie. No ale... i nie wrocił. Ciota ze mnie, i tak szczerze mowiac to nie mam jakos ochoty na nowy rower, a jak sie ten odzyska to niepogardze, zobaczymy. Jeszcze musze na komende isc, natomiast policjantom w radiowozie rowniez składałem zeznania
n3ver
Kontakt:

Post autor: n3ver »

Dales nieznajomemu kolesiowi pojechac w cholere na Twoim rowerze i dziwisz sie ze nie wrocil.. Ja ****, powodzenia z szukaniem, ale no cholera.. to bylo glupie!
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

:/ takim dalszym znajomym sie roweru nie daje a co dobiero nieznajomemu... porażka..
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

to ja bylem tym kolega i rowniez z ciotowalem ale gosc dostanie tak ze juz na rowerze nie usiadzie bo ten ***** ukradl tam juz 3 rower ale teraz bedzie zrobiona zasadzka niedlugo , odemnie chcial lancuszek ale powiedzialem ze nie oddam i juz . C H U J O W O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
HAHmaster
Kontakt:

heh, przemooo był ze mna, wlasciwie to przez niego to wszysko bo sie na typa zle popatrzył, ale **** nic do niego nie mam, naszczescie mieli podobne zajscie z tym sameym kolesiem teoretycznie, w srode jade poogladac zdjecia drechow
-Przemooo-
Kontakt:

kurwa go zlapiemy to sie go tak skopie ze juz nie bedzie mogl siadac :/ i sie go przyczepi do siatki zakneblowanego
PiCiA_reda
Kontakt:

Post autor: PiCiA_reda »

kurwa zajebać drecha i zakopać w lesie
KapKama Odzyskuje każdy dług i nie ma chu** we wsi !

Mroz_FR
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

Nie kumam doslownie nie kumam 2 kolesi na rowerach jeden jakis dres i jeden koles traci rower SZOK. Ja nie wiem dla mnie to jest totalne bezmózgowie + idiotyzm. Nie bede juz mowil o totalnym braku szacunku do kasy. Pomyslcie bo smiem watpic ze mlody z Ciebie koles, nie ty charowalaes na ten rower tylko raczej twoi rodzice a ty straciles go po prostu jak najwieksza *****. Oddales go po prostu kolesiowi w dresie ktory nalegal a byles z kumplem. SZOK normalnie SZOK, szczerze ? pomimo ze jestes bikerem wcale mi ciebie nie zal bo to tylko twoja i wylacznie twoja wina. To sie nazywa piatek 13stego.
n0 ridE n0 fUN
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

-Przemooo- c-h-u-j-a go zlapiecie... a jesli nawet to co zrobisz ? Jestes z kumplem widzisz jak jakis dres chce od niego rower i na to pozwalasz ? TO co pozniej zrobisz ? Podejdziesz i spytasz "Przepraszam Pana czy moglby Pan oddac mojemu koledze rower ?" smiech na sali, i jeden i drugi zachowal sie jak najwieksza P I Z D A (to samo w poscie wyzej pod ***) A swoja droga HAHmaster pogratulowac kumpli !!!
n0 ridE n0 fUN
lesio_hc
Kontakt:

Post autor: lesio_hc »

1 zasada rowera i kobiet się nie pożycza(daje) czy jak tam zwał waszą "akcję" J***** dresiwo No nie wiem ale na mazurach się tłucze takich....
lesio_hc
Kontakt:

Post autor: lesio_hc »

Dresiwo oczywiście (bez żadnych aluzji co do chlopaka, stracił rowera więc szkoda:((()
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

hmm no ladnie zdeka mega zdupiona sprawa ... a duzy jakis gnoj czy jak ... jakbym siedzial to bym nie zsiadl /// no coz ... u mnie drechy typowe to furami sie powoza i na rower to nie spojrza ... jedynie co koznacza to mlodziaki jakies jednostrzaly ... moze sie palanta uda dorwac i wyplacic nalezne w pysk i zeby tepawa policja tez zalapala go i wsadzila zakapiora do wora
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

kurwa :( wspolczuje stary, pamietam jak rower wyglada, jakby sie pojawil to nie trudno rozpoznac... innego niebieskiego draga nie widzialem.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

troche ześ zjebał akcje a ten dres to chociarz jakiś wielki,starszy od was ja to jak bym był z kumplem to ni ***** bym mu niedał roweru a pozatym to jak teraz gdzieś dalej zeżdzę to biore kose ze soba tak na wszelki wypadek.
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

ale przynajmniej teraz wiesz ze piątek 13 to twój pechowy dzień
-Przemooo-
Kontakt:

Piekarz ja wiem ze sciotowalem, ale kurde juz bym w sumie wolal zeby mi ukradl ten rower :/ a goscia sie dorwie bo juz 3 rowery tam ukradl .
Stw
Kontakt:

Post autor: Stw »

to juz jest szczyt wszystkiego !!! Kurw a bez jaj 2 kolesi was bylo to przynajmniej mogliscie zdupca c , albo probwac cos robic , jeden przypina rower pod sklepem i placze ze mu ukradli drugi daje jezdzic nieznajomemu pomijam ze to dres , sam nie wiem czy mam plakac czy sie smiac ... szkoda slow , jasne goscia sie dorwie i mu teraz cos zrobicie jak wczesniej spekaliscie to teraz go zlapiecie i kazecie powiedizec gdzie jest riower bo ci najebie my ... przynajmniej ktorys sie postawil dostal w morde ???
ODPOWIEDZ