Węzeł...
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
Węzeł...
Wie ktoś może jak się robi taki węzeł żeby można było się powiesić?? Serio pytam...dzisiaj był piątek 13-ego...co tu więcej mówić...
www.dirt71.prv.pl
kurwa ... co wy pierdolicie
nie dosc ze jakis ciemniak sobie wymyslil ze 13 to pechowa liczba (w wiekszosci kultur ta liczba jest szczeliswA), to jeszcze wszyscy pieprza, ze bleeee i w ogole zaraz sie cos *******.
Wiesz co sie stalo 17 lat temu ? URODZILEM SIE JA! dokladnie 17 lat temu, w piatek o godzinie 23:55 urodzil sie strasznie ciezki dzieciak, ktory od dziecinstwa obmysla plan zniszczenia swiata!!! yyy to nie ta bajka.
Ja poprostu sie urodzilem 13 maja w piatek i jakos wyszlo mi to na dobre ;D
teraz mozecie mi skladac zyczenia :P
Podzrawiam.
nie dosc ze jakis ciemniak sobie wymyslil ze 13 to pechowa liczba (w wiekszosci kultur ta liczba jest szczeliswA), to jeszcze wszyscy pieprza, ze bleeee i w ogole zaraz sie cos *******.
Wiesz co sie stalo 17 lat temu ? URODZILEM SIE JA! dokladnie 17 lat temu, w piatek o godzinie 23:55 urodzil sie strasznie ciezki dzieciak, ktory od dziecinstwa obmysla plan zniszczenia swiata!!! yyy to nie ta bajka.
Ja poprostu sie urodzilem 13 maja w piatek i jakos wyszlo mi to na dobre ;D
teraz mozecie mi skladac zyczenia :P
Podzrawiam.