Marzocchi Z1 freeride 3 czy Dj 1!!! Co lepiej??
Marzocchi Z1 freeride 3 czy Dj 1!!! Co lepiej??
Słuchajta chłopaki co lepiej wybrac Z1 czy Dj 1 !!! a waze 58kg i jezdze w dircie, 4crossie, strecie troszke, i dropy robie do 3m wysokosci !!! wezcie poradzcie
w moim profilu na pink bike znajdziesz real foto http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... erid=30137
Yz0 patrze ze dobrego fotografa masz i fajna babcie!!! wczoraj przegladałem pinkbike i akurat trafiłem na te zdjecia !!! Ty jezdzisz widze w streecie i dircie troche !!! Ja bede w dircie głownie jezdził wiec ten amor bedzie mało sztywny chyba!!! ale mi sie zaje*iscie podoba ta maszynka!!!( Z1 freeride 3) Chcę ten amor kupic z takim skokiem na zapas zeby moc jakiegos fajnego dropa zrobic na 130mm!!!Wiecie o co chodzi zeby zawsze miec troche wiecej skoku w zanadzu!!!
hmmm ja mam dylemat co brac. yz0 ile masz juz tego marcoka? nie boisz sie o alu rure sterowa i alu golenie? rysuja sie bardzo? ja mysle dokladnie nad tym amorkiem dla siebie (do bitcha) i mowisz ze przerobka na 150mm kosztuje tlyko 100? to biore od razu, chyba ze odradzana jest przez utrate sztywnosci :P "gwarka" marcoka to obejmuje? biore ze sklepu wiec powinno sie udac gware zalatwic...
warto to 150mm brac?
warto to 150mm brac?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
yz0 powinieneś miec tutaj taki nick jak na pinkbiku, bo tak właśnie wyglądasz i tak właśnie jeździsz :) jesteś śmieszny i nie koniecznie musiałeś się wypowiadać o tym amorku po 2 tygodniach "twojej" jazdy, czyli dirty po 30cm jeżeli można to dirtami nazwać (bardziej mi to na większe korzenie wygląda) ogólnie jesteś śmieszny, a to forum jest jeszcze śmieszniejsze, więc znalazłes się w swoim żywiole, tak czy inaczej, na mieście się nie pokazuj bo zostaniesz skarcony, a to masz już obiecane od jakiegoś czasu :D jak bardzo chcesz się kłucić to na mejla ;]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=5180