Author A-zone vs. Duncon Tosa inu
-
- Kontakt:
Author A-zone vs. Duncon Tosa inu
Witajcie
Mam Pytanie czy ktoś moze wyraźić opinię na temat tych dwóch ram która jest lepsza itp. Pytam z powodu zmiany ramy bo przezucam sie freeride.Za wszelkie odpowiedzi dznx.
Mam Pytanie czy ktoś moze wyraźić opinię na temat tych dwóch ram która jest lepsza itp. Pytam z powodu zmiany ramy bo przezucam sie freeride.Za wszelkie odpowiedzi dznx.
A-Zone czy TosaInu?? Odpowiedz wydaje mi się prosta
Dangerous Mike FR 3.0
Jeździłem sobie na obu - A-zonie i TosaInu - i obserwowałem historię tych rowerów u właścicieli - wpierszwym przypadku bezawaryjnie...ale jakoś mułowato, w drugim przypadku - rower spędził więcej czasu w Krakowie u Duncona niż w Warszawie u własciciela - jebanie się z częściami, gwarancjami... a wcale nie był katowny i się ciągle psuł :/
Dangerous Mike FR 3.0
Jeździłem sobie na obu - A-zonie i TosaInu - i obserwowałem historię tych rowerów u właścicieli - wpierszwym przypadku bezawaryjnie...ale jakoś mułowato, w drugim przypadku - rower spędził więcej czasu w Krakowie u Duncona niż w Warszawie u własciciela - jebanie się z częściami, gwarancjami... a wcale nie był katowny i się ciągle psuł :/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tosa-Inu można pewnie trafić dobrą... ale ja bym nie ryzykował bliskich kontkatków z firmą Duncon - wiem, co mój kumpel przechodził z nimi, ciągle miał luzy na wahaczu - zawiózł Tośkę, 3 tygodnie ją ekspertyzowali i powiedzieli mu, że skakał na niej z dachów budynków... < a on max. dropa jakiego zrobił to 2m na pochyłe> Naprawili mu to ( nie wiem czy gratis ) ale on chciał dostać kase albo jakiegoś sztywniaka DC i wyrównianie... ale nie zgodzili się - i odsyłali mu tą rame chyba 3 tygodnie... razem ramka z 6-7 tygodni była w Krakowie :/
MASAKRATOR, jak piszesz tylko po to, żeby Dc zjechać, to wypierdala*, ja mam ich ramkę, już drugą, na gwarancji dosatałem, bez jakichkolwiek problemów, nie wykręcali się, jestem w 100% z tej zadowolony, z innymi może być różnie, ale jest w końcu gwarancja, i muszą ją uznać......
http://dhcyc.pinkbike.com
a w zasadzie to co się czepiasz?? ja cie jade bo masz A-ZONA?? kupiłem bo mi się podoba i juz... a czy TOSKA jest lepsza od tego co mam?? hmyyy... no jak ktoś pisał można upolować dobre sztuki, zresztą okaże sie w praniu...
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)