SORA vs. TIAGRA
SORA vs. TIAGRA
Czesc :)
[musze zmienic naped ze srama na shimano z powodu notorycznie urywanych hakow i mielenia przerzutki. Niestety moje kolo jak i rama nie sa na tyle sztywne zeby wytrzymywaly moje bledy]
Nie mam kasy zeby szastac i mam pytanie czy roznica ok 60zł pomiedzy Sora a Tiagra jest warta tego plastikowego elementu w Sorze?
Zaznaczam ze nie zaliczam szlifów ani strzałów w przerzutke, wszystkie moje poprzednie przerzutki nie byly nawet zadrapane tylko mielone wiec wydaje mi sie ze nie zniszcze/skrzywie etc. Sory z powodu tego plastikowego elementu.
ps
uzylem opcji szukaj
z gory dzieki.
[musze zmienic naped ze srama na shimano z powodu notorycznie urywanych hakow i mielenia przerzutki. Niestety moje kolo jak i rama nie sa na tyle sztywne zeby wytrzymywaly moje bledy]
Nie mam kasy zeby szastac i mam pytanie czy roznica ok 60zł pomiedzy Sora a Tiagra jest warta tego plastikowego elementu w Sorze?
Zaznaczam ze nie zaliczam szlifów ani strzałów w przerzutke, wszystkie moje poprzednie przerzutki nie byly nawet zadrapane tylko mielone wiec wydaje mi sie ze nie zniszcze/skrzywie etc. Sory z powodu tego plastikowego elementu.
ps
uzylem opcji szukaj
z gory dzieki.
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
luz mam 8 :)wookie85 pisze:sora 8 tiagra 9 we to pod uwage tez...
bylem u Stefana i cos nawijali ze sora moze wkrecic sie bo jest mniej sztywna niz Tagra :|
Ale ja czy tak krotki wozek moze sie wkrecic ?
nie wydaje mi sie zebym byl az tak zdolny przy tak ekstremalnie krotkim wozku heh.
PS
Kupie manetke ALIVIO (prawa na 8) w bdb stanie
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
Spoko Budka... tylko wez pod uwage ze Tiagra jest prawie DWA RAZY drozsza :) a mnie kasa pili
Tak wiec pytam sie czy wg Was roznica jest az tak duza zeby bylo warto wydac te 120 zł ? zaznaczam ze moje przerzuki nigdy nie byly uderzane jedynie wkrecane :/
Narazie widac ze Sora rooX :)
PS
Tak wiec pytam sie czy wg Was roznica jest az tak duza zeby bylo warto wydac te 120 zł ? zaznaczam ze moje przerzuki nigdy nie byly uderzane jedynie wkrecane :/
Narazie widac ze Sora rooX :)
PS
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale