Twardy duro :/
Twardy duro :/
Yo
Mam problem z duro.
Gdy go kupilem byl wypasiony miekki i wogule miodzio.
Ostatnio zaczolem zauwazac ze mi "twardnieje" nie wiem czemu.
Kiedys chodzil mi jak dj3,a dzis (m.in na lopacie) poczulem, ze jest twardy! Nie wiem czemu, a byl miekki (jak stawalem na przednim kole to sie uginalo 100mm- mierzylem :D), a teraz L I P A
Da sie jeździć, ale nie jestem zbytnio zachwycony.
Nie wiem czy byl taki topic, wiec jak cos to poprosze linka
P.S.
Nie dogryzać mi, ze poco kupilem to duro!!
Mam problem z duro.
Gdy go kupilem byl wypasiony miekki i wogule miodzio.
Ostatnio zaczolem zauwazac ze mi "twardnieje" nie wiem czemu.
Kiedys chodzil mi jak dj3,a dzis (m.in na lopacie) poczulem, ze jest twardy! Nie wiem czemu, a byl miekki (jak stawalem na przednim kole to sie uginalo 100mm- mierzylem :D), a teraz L I P A
Da sie jeździć, ale nie jestem zbytnio zachwycony.
Nie wiem czy byl taki topic, wiec jak cos to poprosze linka
P.S.
Nie dogryzać mi, ze poco kupilem to duro!!
Odkrec dolne lagi ( te srobki na dole na apula 4 ) i wlej olej stzykawa 20 na dwa powinno wystarczyc a olej to jakis 15W najlpiej bo besty jest i na dlugo starcza. Zakrecasz Lagi i jezdzisz tylko delikatnie zeby pozygal sobie olejem i sie ulozyl i juz.........Enzo pisze:dzieki :)A jak tozrobic?? Rokrecic?? amor??
http://armyoftwo.pinkbike.com/
Więc zależy czy masz duro z tego roku czy z zeszlego jak z tego to witaj ja tez mialem taki sam problem z duro. Pojdz do serwisu i popros zeby ci nasmarowali uszczelki i zeby wyrzucili z sprezyn elastomery wtedy bedzie ci chodzil jak bomber :) moj przynajmniej tak chodzi :)
Czy 19 kg sztywny rower do freeridu do przesada ????
Więc zależy czy masz duro z tego roku czy z zeszlego jak z tego to witaj ja tez mialem taki sam problem z duro. Pojdz do serwisu i popros zeby ci nasmarowali uszczelki i zeby wyrzucili z sprezyn elastomery wtedy bedzie ci chodzil jak bomber :) moj przynajmniej tak chodzi :)
Czy 19 kg sztywny rower do freeridu do przesada ????
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: